VINCENT VAN GOGH

VINCENT VAN GOGH - Laurens Windig | Highergroundnb.org

...mnasium). Vincent heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van onderwijs, identiteit, cultuur en samenwerking ... NTR | Het Klokhuis - Uitzending - Vincent van Gogh ... . Vincent van Gogh (1853-1890) is een van de beroemdste Nederlandse kunstenaars. Maak kennis met zijn leven en werk. Ontdek meer over zijn leven, lees zijn brieven, bekijk zijn schilderijen en tekeningen Vincent van Gogh (Zundert, 30 maart 1853 - Auvers-sur-Oise, 29 juli 1890) is samen met Rembrandt van Rijn de meest beroemde kunstschilder van Nederland.Mensen komen vanuit de hele wereld naar schilderijen van Vincent kijken. Vincent is ook bekend vanwege zijn dramatische le ... Contact - Vincent van Gogh voor GGZ ... .Mensen komen vanuit de hele wereld naar schilderijen van Vincent kijken. Vincent is ook bekend vanwege zijn dramatische leven. Vincent van Gogh, 1866 Tot zijn bekendste werken behoren De Aardappeleters, Het gele huis, Zonnebloemen, De slaapkamer, Korenveld met kraaien, Sterrennacht en Caféterras bij nacht.. Bekijk ook: Schilderijen van Vincent van Gogh Jonge jaren. Vincent van Gogh werd geboren op 30 maart 1853 in het Brabantse plaatsje Zundert, als zoon van Theodorus van Gogh en diens echtgenote Anna Cornelia Carbentus. Vincent van Gogh was een 19de eeuwse schilder die in Nederland werd geboren maar in Frankrijk tijdens een korte periode zijn beroemdste werken schilderde. Bewogen leven. Vincent Willem van Gogh werd op 30 maart 1853 in Zundert als zoon van een predikant geboren. Vincent Willem van Gogh (Dutch: [ˈvɪnsənt ˈʋɪləm vɑŋ ˈɣɔx] (); 30 March 1853 - 29 July 1890) was a Dutch post-impressionist painter who is among the most famous and influential figures in the history of Western art.In just over a decade, he created about 2,100 artworks, including around 860 oil paintings, most of which date from the last two years of his life. Om je alles over...

INFORMATIE

AUTEUR
Laurens Windig
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
VINCENT VAN GOGH.pdf

OMSCHRIJVING

VINCENT VAN GOGH- zijn leven en werk poëtisch gezien -De auteur heeft zich zoveel mogelijk aan de briefwisseling gehouden tussen Vincent van Gogh en zijn broer Theo. Hij is zo weinig mogelijk te werk gegaan vanuit de fictieve hoek, welke soms wel samenvloeien uit logisch gevolg naar aanleiding van onderzoek elders binnen bepaalde situaties: psychologisch gezien en persoonlijke conclusie. Windig heeft geprobeerd zich zoveel mogelijk in de geest van Vincent van Gogh te nestelen, om zich op die manier te kunnen inleven in zijn emotionele fijnzinnige creativiteit en zware leven. Via dit boek wil hij tevens zijn poëtische passie delen met geïnteresseerde om dichterbij Vincent te komen. Gedreven, zoals van Gogh dat ook deed met zijn werk.Laurens Windig (1943) is een ras Amsterdammer. Hij heeft een rijk creatief leven en begon met het schrijven van libretto's en poëzie, wat uiteindelijk resulteerde in het schrijven van verhalen. Vincent van Gogh is nu zijn vierde boek.

Wil je het boek lezen?VINCENT VAN GOGH in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laurens Windig. Lezen VINCENT VAN GOGH Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN