De Mindfulness code

De Mindfulness code - Studio Imago | Highergroundnb.org

...nh bevat, laat De Mindfulness Code zien hoe je op verschillenden niveaus van het bestaan gelukkiger kunt worden ... De Mindfulness code - Donald Altman;;Studio Imago ... ... . Donald Altman legt in De Mindfulness Code uit dat er vier sleutels zijn voor het vinden van mindfulness en daarmee geluk: het lichaam, de geest, de ziel en relaties. Mindfulness wordt al meer dan 2000 jaar binnen de boeddhistische tradities onderwezen. In 1979 is Jon Kabat-Zinn de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) gaan aanbieden in een ziekenhuis in Massachusetts aan mensen met diverse lichamelijke en psychische klachten. In deze MBSR-training zijn veel boeddhistische oefeningen, waaronder meditatie, opgenomen zonder de religieuz ... Bureau ISBN - De Mindfulness code ... . In deze MBSR-training zijn veel boeddhistische oefeningen, waaronder meditatie, opgenomen zonder de religieuze context. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Altman, Donald - De Mindfulness code / vier sleutels naar geluk Oefening in mindfulness verbetert de concentratie en verschaft je inzicht, waardoor je jezelf kunt bevrijden van spanning, angst en boosheid en je je gelukkiger gaat voelen. Na Mindfulness, dat alle oefeningen van de grote meester Thich Nhat Hanh bevat, laat De Mindfulness Code zien hoe je op verschillenden niveaus van het bestaan gelukkiger kunt worden. \\n \\nDonald Altman ... Koop De mindfulness code vier sleutels naar geluk van Altman, D. met ISBN 9789045311227. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Studio Imago
DIMENSIE
11,73 MB
BESTANDSNAAM
De Mindfulness code.pdf

OMSCHRIJVING

Oefening in mindfulness verbetert de concentratie en verschaft je inzicht, waardoor je jezelf kunt bevrijden van spanning, angst en boosheid en je je gelukkiger gaat voelen. Na Mindfulness, dat alle oefeningen van de grote meester Thich Nhat Hanh bevat, laat De Mindfulness Code zien hoe je op verschillenden niveaus van het bestaan gelukkiger kunt worden.Donald Altman legt in De Mindfulness Code uit dat er vier sleutels zijn voor het vinden van mindfulness en daarmee geluk: het lichaam, de geest, de ziel en relaties. Altman gebruikt de moderne kennis van het menselijk brein om te laten zien hoe je elk van deze vier sleutels kunt omdraaien naar geluk. Hij geeft praktische oefeningen die je hierbij helpen en laat stap-voor-stap zien hoe je je leven meer in balans kunt brengen.

Wil je het boek lezen?De Mindfulness code in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Studio Imago. Lezen De Mindfulness code Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN