De Logica van een Crisis

De Logica van een Crisis - Sylvia Saakes | Highergroundnb.org

... de toeschouwers is gepresenteerd. Buy LOGICA VAN EEN CRISIS: over de logica van gevoelens en emoties bij trauma, depressie, burnout, bij een crisi zonder naam of onder andere naam en bij ... GETIPT! De logica van een crisis? - Merkenregistratie.nl ... ... perspectieven voor individu en maatschappij. 01 by SAAKES (ISBN: 9789077478363) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Evengoed zit in deze crisis een boeiende politieke logica verborgen. Een logica die haaks staat op het nationalisme en het isolationisme die al jaren de kop opsteken. Grenzen dicht werkt nu eenmaal niet tegen een virus. Uitgerekend in de Italiaanse regio ... De logica van een crisis | De Ruimte Bergen ... . Een logica die haaks staat op het nationalisme en het isolationisme die al jaren de kop opsteken. Grenzen dicht werkt nu eenmaal niet tegen een virus. Uitgerekend in de Italiaanse regio waar de Lega van populist Salvini zijn thuisbasis heeft, blijkt corona het hardste toe te ... De Logica van een Crisis: over de logica van gevoelens en emoties bij trauma, depressie, burnout, bij een crisi zonder naam of onder andere naam en ... perspectieven voor individu en maatschappij. | Sylvia Saakes, Sylvia I. Saakes | ISBN: 9789077478363 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Scopri LOGICA VAN EEN CRISIS: over de logica van gevoelens en emoties bij trauma, depressie, burnout, bij een crisi zonder naam of onder andere naam en bij ... perspectieven voor individu en maatschappij. di SAAKES: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Bestel De Logica van een Crisis Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noté /5: Achetez LOGICA VAN EEN CRISIS de SAAKES: ISBN: 9789077478363 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Logica-ceo Wilbert Kieboom heeft zijn Computable Award voor CEO van het jaar opgedragen aan alle mensen in de ict-branche die geraakt worden door de crisis. De hoogste manager van Logica Nederland wilde de prijs niet persoonlijk opeisen. "Nog één zo'n overwinning en ik ben verloren", zou de Griekse veldheer Pyrrus gezegd hebben toen hij een veldslag tegen de Romeinen weliswaar won, maar ten koste van het gros van zijn troepen. Sindsdien spreken we van een pyrrusoverwinning: een overwinning die in feite een nederlaag is. Voor het omgekeerde verschijnsel is er nog geen uitdrukking, maar daar zal misschien verandering in komen....

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Saakes
DIMENSIE
5,30 MB
BESTANDSNAAM
De Logica van een Crisis.pdf

OMSCHRIJVING

In crisissituaties hebben we de neiging ertegen te willen vechten, ervoor te willen wegvluchten of erdoor verlamd te raken: Fight, Flight or Freeze. In dit boek komt de auteur met een vernieuwende vierde optie die zich kan voordoen tijdens een crisis: je kunt ook onverwachts doorschieten naar een diepere bewustzijnslaag, de laag van zijn en essentie. Een bevrijdende ervaring, being Free! Vanuit die laag is er een geheel andere kijk op jezelf en de crisis mogelijk.Een crisis kan je verstrikt doen raken in twijfel en paniek, in moedeloosheid en leegte, in emoties van angst, verdriet, woede of haat. Je kunt de oorzaak in jezelf of buiten jezelf zoeken, maar je kunt ook op deze gevoelens afstemmen en ze transformeren. Er is een draagkracht in je die dit mogelijk maakt. Een crisis reikt je innerlijk precies de kwaliteiten aan, zoals die van inzicht, troost, moed en liefde, die nodig zijn om een crisis te helen.Met de Methode n/u (noodlot of uitdaging) beschrijft Sylvia I. Saakes een helder, duidelijk stappenplan, hoe een crisis vanuit een ruimer perspectief juist een ervaring kan worden om de diepere bewustzijnslaag zijn en essentie direct te ervaren, waardoor het een verrijking van je leven wordt. Daarnaast legt de auteur de wisselwerking bloot tussen persoonlijke crises en grote maatschappelijke, economische en politieke crises. Vanuit de logica n/u die een diepere bodem onder de huidige crises legt, biedt ze een ruimer zicht op maatschappelijke discussies rond psychiatrie, identiteit en haat tussen bevolkingsgroepen.Een praktische gids die met antwoorden komt op ‘het waarom’ van een crisis, die zowel de logica van een persoonlijke crisis als die van een maatschappelijke, economische en politieke crisis verklaart. Vol met oefeningen die je al wachtend op de trein kunt doen en verbazingwekkende oefeningen voor diepgaande heling en innerlijke transformatie.

Wil je het boek lezen?De Logica van een Crisis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Saakes. Lezen De Logica van een Crisis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN