De jongen die met piranha's zwom

De jongen die met piranha's zwom - David Almond | Highergroundnb.org

... circus. Hij ontmoet de meest wonderlijke mensen, ... Boek: De jongen die met piranha's zwom - Geschreven door ... ... ... Op de kermis maakt hij ook kennis met Pancho Pirelli, de man die met piranha's zwemt. Ook hij merkt op dat Stan een natuurtalent is en stelt voor om hem op te leiden als zijn opvolger. Van Pirelli leert hij dat je een mythe van jezelf moet maken om een attractie te worden bv. een kleine jongen, opgegroeid aan de Orinoco en slecht behandeld, wordt aan piranha's gevoerd. De jongen die met piranha's zwom is een behoorl ... De jongen die met piranha's zwom | Reinders Oisterwijk B.V. ... . De jongen die met piranha's zwom is een behoorlijk kolderiek verhaal. Het begint met een maffe oom Ernie, die een fabriekje begint in vis-in-blik, waarin zijn vrouw en zijn neefje iedere dag moeten meewerken. Gek genoeg accepteert de lezer dit onmiddellijk, ook omdat Stan helemaal geen Harry Potter-achtige zielenpoot is, maar een jongen die ... In 'De jongen die met piranha's zwom' maakt hij op het kermisterrein van alles mee. Probeer op een kermis maa...

INFORMATIE

AUTEUR
David Almond
DIMENSIE
8,91 MB
BESTANDSNAAM
De jongen die met piranha's zwom.pdf

OMSCHRIJVING

Stan loopt weg van huis en sluit zich aan bij een reizend circus. Hij ontmoet de meest wonderlijke mensen, zoals Dostojevski van de vis-een-eendje kraam en de geheimzinnige Madame Rose, die Stan een gouden toekomst voorspelt.Op een dag staat Stan ineens oog in oog met de grote Pancho Pirelli: de man die met piranha’s zwemt. De legendarische held herkent in Stan zijn opvolger , maar durft Stan het aan om bij hem in de leer te gaan?Veelbekroond auteur David Almond schreef een fantasierijk boek over een kleine held met een groot hart.

Wil je het boek lezen?De jongen die met piranha's zwom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Almond. Lezen De jongen die met piranha's zwom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN