De grote thuiskomst

De grote thuiskomst - Anna Kim | Highergroundnb.org

...aalde literaire roman, novelle De grote thuiskomst ... De grote thuiskomst | Boeken ... . 8,0. Auteur: Anna Kim. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 4,99) Tweeten. Omschrijving De grote thuiskomst. Johnny, zijn geliefde Eve, en zijn beste vriend Yunho moeten vluchten voor het anticommunistische regime van Zuid-Korea en maken de illegale overtocht naar Japan. De zes dichtbundels, de verhalen, de monologen, het boekenweekgeschenk en de twee romans die ze na Soldatenliederen schreef, werden goed verkocht. Het moet al heel gek lopen als dat met haar nieu ... De grote thuiskomst [e-Book] - Anna Kim - (ISBN ... ... . Het moet al heel gek lopen als dat met haar nieuwe boek, De thuiskomst, niet ook het geval zal zijn, want het is haar beste, haar meest omvattende en meest ontroerende roman tot dusver, veel soepeler en losser van stijl ook dan we van haar gewend zijn. De grote thuiskomst (eBook) Hallo! Op zoek naar een De grote thuiskomst-boek geschreven door auteur Anna Kim? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Op een dag ontvangt de bejaarde Yunho een brief uit Amerika, die een jonge vrouw voor hem vertaalt. Het boek heet De thuiskomst omdat het moment dat haar man thuiskomt, voor Elizabeth (vrouw van ontdekkingsreiziger James Cook) altijd weer een grote verandering is. Ze moet dan weer erg wennen aan zijn aanwezigheid. Verder schrijft James in zijn scheepsjournaal vlak voor hij doodgaat: ... De grote thuiskomst is een grootse roman over vriendschap, verraad en een onmogelijke liefde onder een dictatuur. Toon meer Uitgaven van Anna Kim. De grote thuiskomst Anna Kim. Gerelateerde boeken. Bekijk alles > Het eerlijkheidsexperiment Clare Pooley. Het begint met een nacht De grote thuiskomst is een grootse roman over vriendschap, verraad en een onmogelijke liefde onder een dictatuur. Toon meer Uitgaven van Anna Kim. De grote thuiskomst Anna Kim. Gerelateerde boeken. Bekijk alles > De verdwijning van Stephanie Mailer Joël Dicker. Klein Engeland Jonathan Coe....

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Kim
DIMENSIE
7,60 MB
BESTANDSNAAM
De grote thuiskomst.pdf

OMSCHRIJVING

Johnny, zijn geliefde Eve, en zijn beste vriend Yunho moeten vluchten voor het anticommunistische regime van Zuid-Korea en maken de illegale overtocht naar Japan. Daar vinden ze werk en onderdak, maar worden toch door het verleden ingehaald. Noord-Korea probeert met mooie beloften alle uitgeweken Koreanen over te halen om terug te keren, maar niet iedereen zit daarop te wachten. Het zorgt voor verdeeldheid in de gemeenschap en Yunho weet niet meer wat hij van Johnny en Eve moet denken. Hoe houden vriendschap en liefde stand in tijden van oorlog, verraad en misleiding? Heelt tijd werkelijk alle wonden?Grootse roman over vriendschap, verraad en een onmogelijke liefde onder een dictatuur.

Wil je het boek lezen?De grote thuiskomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Kim. Lezen De grote thuiskomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN