Alles zonder controle

Alles zonder controle - R. Pagano | Highergroundnb.org

...markt waar geen monopolies meer bestaan. Ziedaar de hoofdbestanddelen van de moderne tijd, waarin een groeiend aantal managers de spanning in het lijf en geest voelt oplopen en sommigen daarvan pas bij burnout tot besef komen ... Alles (z)onder controle - Managementmodellensite ... . Alles onder controle (Paperback). 'Baer schrijft goed, informeel en helder. Voor dwangslachtoffers of hun begeleiders is dit on-Amerikaans nuchtere boek... 'Alles zonder controle', een doodgewoon gesprek met Cato Verhoef Cato Verhoef (44) kreeg eind 2008 op 37-jarige leeftijd de diagnose eierstokkanker stadium 4 en werd hiervoor behandeld. Begin 2012 kreeg zij een recidief waarvoor zij weer werd behandeld. Sindsdien is de tumor boven verwachting niet terug gekeerd. Ze mogen gewoon doorlopen met of zonder het coronavirus onder de leden. Hebben wij alles nog st ... bol.com | Alles zonder controle | 9789055942367 | R ... ... . Begin 2012 kreeg zij een recidief waarvoor zij weer werd behandeld. Sindsdien is de tumor boven verwachting niet terug gekeerd. Ze mogen gewoon doorlopen met of zonder het coronavirus onder de leden. Hebben wij alles nog steeds onder controle of…? P. Wouters. Elke ochtend het meest spraakmakende nieuws. Vertalingen in context van "alles onder controle" in Nederlands-Frans van Reverso Context: alles is onder controle Als je alles onder controle had, deze zaak zou niet doorgegaan zijn. If you had everything under control, this case would not be going to trial. Goed, je hebt duidelijk alles onder controle. You clearly have everything under control. Maar zonder succes; de internationale media-aandacht voor deze incidenten bracht de kunst van Ai Weiwei juist meer onder de aandacht. ... Wij maakten de switch naar online Meet Ups, en ook over de uitzending 'China: alles onder controle' kun je straks vanuit je luie stoel meepraten tijdens onze online Meet Up op 3 juni. Alles onder con...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Pagano
DIMENSIE
4,56 MB
BESTANDSNAAM
Alles zonder controle.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdsdruk, informatie-overload, afnemende voorspelbaarheid, een overvolle markt waar geen monopolies meer bestaan. Ziedaar de hoofdbestanddelen van de moderne tijd, waarin een groeiend aantal managers de spanning in het lijf en geest voelt oplopen en sommigen daarvan pas bij burnout tot besef komen.In dit boek wordt de wereld om ons heen beschreven in termen die verklaren waarom zoveel managers het gevoel hebben dat het 'erop of eronder' is. Zij volgen de zogenoemde overlevingsstrategie, met alle psychologische gevolgen van dien. Aan de hand van praktische voorbeelden, ontleend aan de coachingspraktijk maar ook aan de openbare berichtgeving, voert Pagano een pleidooi om meer aandacht te geven aan de verhoudingen van mens tot mens, en zo een oplossing te vinden voor de angst dat medewerkers, klanten of andere partners in de netwerkeconomie ons in de steek zullen laten.Pagano wijst op de paradox dat we, ondanks de voortschrijdende technologie en wetenschap, steeds minder controle ervaren over ons leven. Dat we in het informatietijdperk meer dan ooit in een staat van niet-weten en de daarbij behorende vertrouwenscrisis terecht zijn gekomen. Maar ook het toenemend belang van persoonlijke zichtbaarheid komt aan de orde, zonder welke geen enkele ondernemer of medewerker zich nog veilig zal kunnen voelen in deze turbulente tijden. 'Alles (z)onder controle' boek bevat veel concrete opdrachten tot individuele reflectie, waarmee de lezer kan experimenteren om zijn huidige persoonlijke strategieën te ontdekken en indien gewenst aan te passen aan de eisen van deze tijd.

Wil je het boek lezen?Alles zonder controle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Pagano. Lezen Alles zonder controle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN