Alles zonder controle

Alles zonder controle - R. Pagano | Highergroundnb.org

...wen met ongeneeslijke gynaecologische kanker ... Alles (z)onder controle - Managementmodellensite ... . 'Fragmenten uit 1 van deze films - Alles zonder controle - zijn in deze nieuwe film verwerkt. Deze controle-strategieën zijn niet perse slecht. Ze helpen ons om te gaan met moeilijke situaties en helpen ons bepaalde dingen te bereiken. Zonder een deadline zou het een grote chaos worden op werk en zonder (minstens een paar) afspraken zouden we misschien wel vereenzamen. Maar het is goed om je bewust te worden va ... bol.com | Alles zonder controle | 9789055942367 | R ... ... . Maar het is goed om je bewust te worden van deze behoefte aan controle. Het boek Alles onder controle, geschreven door Albert Holtzappel, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Alles zonder controle. We hadden ons opgegeven voor de indoorwedstrijd in Zwolle. Alleen van slecht presteren wordt je minder populair en onze show tijdens de vorige editie was vrij kort. Met de nadruk op kort. Daarom eindigden we op de reservebank van de deelnemerslijst. Alles onder controle Over dwanggedachten en -handelingen en het overwinnen van obsessieve-compulsieve stoornissen Lee Baer...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Pagano
DIMENSIE
5,22 MB
BESTANDSNAAM
Alles zonder controle.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdsdruk, informatie-overload, afnemende voorspelbaarheid, een overvolle markt waar geen monopolies meer bestaan. Ziedaar de hoofdbestanddelen van de moderne tijd, waarin een groeiend aantal managers de spanning in het lijf en geest voelt oplopen en sommigen daarvan pas bij burnout tot besef komen.In dit boek wordt de wereld om ons heen beschreven in termen die verklaren waarom zoveel managers het gevoel hebben dat het 'erop of eronder' is. Zij volgen de zogenoemde overlevingsstrategie, met alle psychologische gevolgen van dien. Aan de hand van praktische voorbeelden, ontleend aan de coachingspraktijk maar ook aan de openbare berichtgeving, voert Pagano een pleidooi om meer aandacht te geven aan de verhoudingen van mens tot mens, en zo een oplossing te vinden voor de angst dat medewerkers, klanten of andere partners in de netwerkeconomie ons in de steek zullen laten.Pagano wijst op de paradox dat we, ondanks de voortschrijdende technologie en wetenschap, steeds minder controle ervaren over ons leven. Dat we in het informatietijdperk meer dan ooit in een staat van niet-weten en de daarbij behorende vertrouwenscrisis terecht zijn gekomen. Maar ook het toenemend belang van persoonlijke zichtbaarheid komt aan de orde, zonder welke geen enkele ondernemer of medewerker zich nog veilig zal kunnen voelen in deze turbulente tijden. 'Alles (z)onder controle' boek bevat veel concrete opdrachten tot individuele reflectie, waarmee de lezer kan experimenteren om zijn huidige persoonlijke strategieën te ontdekken en indien gewenst aan te passen aan de eisen van deze tijd.

Wil je het boek lezen?Alles zonder controle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Pagano. Lezen Alles zonder controle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN