Vrijgeven, vieren van verbintenissen

Vrijgeven, vieren van verbintenissen - Anneke Wittermans | Highergroundnb.org

...worstelen met loslaten, is inzicht over vrijgeven een verademing ... Vrijgeven, vieren van verbintenissen, Anneke Wittermans ... ... . Waar loslaten je met lege handen achterlaat, geeft vrijgeven het besef van eigen keuze en eigen waarde.Anneke Wittermans is docent Diadans van Stichting Beweegreden. Anneke ontwikkelde aanvankelijk het concept van ... Vrijgeven, vieren van verbintenissen. 243 likes · 1 talking about this. Voor mensen die in een veranderingsproces zitten en worstelen met loslaten, is inzicht over vrijgeven een verademing.Dansend... Vrijgeven, vieren van verbintenissen | ISBN 97890884 ... bol.com | Vrijgeven, vieren van verbintenissen ... ... .Dansend... Vrijgeven, vieren van verbintenissen | ISBN 9789088400810 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Vrijgeven, vieren van verbintenissen van Anneke Wittermans. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Koop nu Vrijgeven, vieren van verbintenissen van Anneke Wittermans bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Dierbaar zijn de draden die jouw met mj verbinden gedicht uit: Vrijgeven, vieren van verbintenissen ISBN: 978.90.8840.081. Uitgever is Panta Rhei... Vrijgeven, vieren van verbintenissen. Voor mensen die in een veranderingsproces zitten en worstelen met loslaten, is inzicht over vrijgeven een verademing. Waar loslaten je met lege handen achterlaat, geeft vrijgeven het besef van eigen keus en eigen waarde. Anneke Wittermans is docent Diadans van Stichting Beweegreden. Vrijgeven, vieren van verbintenissen: Amazon.es: Anneke Wittermans, Theo Nollen: Libros en idiomas extranjeros Vrijgeven, vieren van verbintenissen Anneke Wittermans, Theo Nollen Uitgeverij Panta Rhei Exacte wetenschappen en informatica Skip navigation Sign in. Search Het boek Vrijgeven, vieren van verbintenissen is in de zomer van 2014 met zijn 2 de druk uitgekomen , in november 2012 verscheen de eerste druk. ISBN: 978.90.8840.081. Uitgever is Panta Rhei. Op verzoek geef ik een workshop, met tips hoe je kunt vrijgeven in jouw situatie. open voor maximaal 7 deelnemers....

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke Wittermans
DIMENSIE
9,50 MB
BESTANDSNAAM
Vrijgeven, vieren van verbintenissen.pdf

OMSCHRIJVING

Vrijgeven, vieren van verbintenissen 1e druk is een boek van Anneke Wittermans uitgegeven bij Panta Rhei. ISBN 9789088400810 Met natuurfoto's van Theo NollenEen inspirerend lees- en kijkboekVoor mensen die in een veranderingsproces zitten enworstelen met loslaten, is inzicht over vrijgeven een verademing. Waar loslaten je met lege handen achterlaat, geeft vrijgeven het besef van eigen keuze en eigen waarde.Anneke Wittermans is docent Diadans van Stichting Beweegreden. Anneke ontwikkelde aanvankelijk het concept van 'Oerdans', waarmee zij landelijke bekendheid verwierf, dat zij geleidelijk omvormde naar 'Diadans'. Zij geeft lezingen, performances, consulten en trainingen bedoeld voor mensen die een bijzondere intentie hebben.Met Diadans cre ert zij dansen voor vergeten inwijdingen. Een van deze inwijdingen belichaamt het proces van rouwen in diverse levensomstandigheden. 'Vrijgeven' komt van pas bij verandering en verlies. Het destilleert de waarde van ingewikkelde processen in bijvoorbeeld opvoeding, partnerschap, vriendschap, zelfontplooiing, ambitie, verlangens, ouder worden, mantelzorg, terminale zorg, lichamelijk welzijn, religie en migratie.Dit boek geeft een indruk van haar creatieve activiteiten door middel van po tische, spirituele of biografische teksten en met inspirerende natuurfoto's.

Wil je het boek lezen?Vrijgeven, vieren van verbintenissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke Wittermans. Lezen Vrijgeven, vieren van verbintenissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN