Het ondernemingsplan en de balanced scorecard

Het ondernemingsplan en de balanced scorecard - A. Dreimuller | Highergroundnb.org

... Norton. Achtergrond hier-van is dat de voor Amerikaanse bedrijven ontwikkelde indeling niet geheel past in de Euro- Het handboek 'Het ondernemingsplan en de balanced scorecard' bevat geen nieuwe managementtheorie, maar is een toepassing van bestaande theorieën ... Het ondernemingsplan en de balanced scorecard - Aldert P ... ... . Het boek is met de waardeketen van Porter als raamwerk, geweven met twee rode draden. De eerste rode draad is de cyclus van beleid maken. De tweede rode draad is de balanced scorecard en de daarop aansluitende succesfactoren en prestatie-indicatoren. Samenvatting Het ondernemingsplan en de balanced scorecard en andere samenvattingen voor je studie, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvat ... Balanced Scorecard maken | Voorbeelden en uitleg ... ... . De tweede rode draad is de balanced scorecard en de daarop aansluitende succesfactoren en prestatie-indicatoren. Samenvatting Het ondernemingsplan en de balanced scorecard en andere samenvattingen voor je studie, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvatting van Het ondernemingsplan en de balanced scorecard, 1e druk van A. Dreimuller. ISBN: 9789052613949. Dit uittrek... De Balanced Scorecard van Kaplan en Norton is een strategisch plan en management systeem dat veelvoudig wordt ingezet om bedrijfsactiviteiten af te stemmen op de marketing strategie van het bedrijf met als doel zowel interne als externe communicatie te verbeteren en prestaties van het bedrijf te controleren ten opzichte van de strategische doelen. Bestel: Het ondernemingsplan en de balanced scorecard Bestel Het ondernemingsplan en de balanced scorecard met ISBN/EAN 9789052613949 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studie...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Dreimuller
DIMENSIE
5,76 MB
BESTANDSNAAM
Het ondernemingsplan en de balanced scorecard.pdf

OMSCHRIJVING

Het ondernemingsplan en de balanced scorecard 1e druk is een boek van A. Dreimuller uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052613949 Het handboek Het ondernemingsplan en de balanced scorecard bevat geen nieuwe management-theorie, maar is een toepassing van bestaande theorie n. Het boek is met het model van de waardeketen van Porter als raamwerk, geweven met twee rode draden. De eerste rode draad is de cyclus van beleid maken. Deze biedt de structuur die nodig is voor het opstellen van een ondernemingsplan.Daarbinnen worden hulpmiddelen aangereikt om praktisch en doelmatig zo'n plan op te stellen. De tweede rode draad is de balanced scorecard en de daarop aansluitende succesfactoren en prestatie-indicatoren. De auteur behandelt aan de hand van overzichtelijke stappenplannen de verschillende aspecten die komen kijken bij het maken van het ondernemingsplan en de bijbehorende strategische balanced scorecard. Bij elke stap wordt aangegeven wat de essentie is voor het proces, welke informatie en welke activiteiten noodzakelijk zijn.Aldert Dreim ller is directeur van roAg (Rotterdamse Organisatie Advies Groep) en actief als adviseur en interim-manager op strategisch niveau in de bouwnijverheid. Hij publiceert regelmatig in diverse vakbladen, verzorgt lezingen en cursussen, en doceert onder andere aan de Faculteit Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit.

Wil je het boek lezen?Het ondernemingsplan en de balanced scorecard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Dreimuller. Lezen Het ondernemingsplan en de balanced scorecard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN