Het geheim van Stavanger

Het geheim van Stavanger - Alfred Gerits | Highergroundnb.org

...bezoekje aan het Petroleum Museum, cruise op de Lysefjord, beklim de Preikestolen of doe mee aan een begeleide tocht rond Stavanger ... Vliegtickets Stavanger | Goedkoop retour v.a. € 139 | WTC.nl ... . Dit designhotel ligt in het hart van Stavanger, op slechts 500 meter van het meer Breiavatnet en het centraal station. Het biedt gratis WiFi, een fitnessruimte en kamers met een flatscreen-tv. It was a very good hotel, unfortunately I stayed here only for a little time. It also has great location. Stavanger heeft een groot aantal interessante musea. Aanraders zijn het Noors aardolie museum, het St ... Het geheim van Stavanger: Amazon.es: Alfred Gerits, Geert ... ... . It also has great location. Stavanger heeft een groot aantal interessante musea. Aanraders zijn het Noors aardolie museum, het Stavanger kunstmuseum, het Maritiem museum en het conservenindustrie-museum dat de geschiedenis van de sardientjesindustrie laat zien. Eten en uitgaan in Stavanger. Ondanks dat Stavanger geen grote stad is, doet het uitgaansleven anders vermoeden. Het bijna onverdedigde vliegveld van Stavanger werd door parachutisten bezet, ... De 4e Divisie rondom Bergen hield zich inmiddels met beperkt succes bezig met het tegenhouden van het uitbreidende Duitse bruggenhoofd aldaar, ... die gesteund door geheime fondsen groeide van 3.000 tot 12.000 man. 't Geheim van Bergen, Bergen op Zoom: Bekijk 144 onpartijdige beoordelingen van 't Geheim van Bergen, gewaardeerd als 4,5 van 5 bij Tripadvisor en als nr. 6 van 87 restaurants in Bergen op Zoom. 't Geheim van Bergen in Bergen op Zoom. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt....

INFORMATIE

AUTEUR
Alfred Gerits
DIMENSIE
3,96 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Stavanger.pdf

OMSCHRIJVING

Lars is een succesvolle zakenman die dreigt zijn imperium te verliezen. Hij leeft in het nu, maar zijn dromen voeren hem terug naar vroeger tijden. In het heden ontmoet hij dezelfde mensen als in het verre verleden van zijn dromen. Een aaneenschakeling van toevallige ontmoetingen brengt hem inzicht. Inzicht in de feiten en in zijn eigen persoonlijkheid. Een vliegtuigcrash overleeft hij ternauwernood. Op de operatietafel ziet hij zichzelf liggen en herbeleeft hij zijn verre geschiedenis. Om zijn onderneming van de ondergang te redden, raakt hij verstrikt in de macht van het grote geld en de Russische financiële maffia. Langzaam ontvouwt zich een gruwelijke waarheid over de belangen en intenties van de farmaceutische industrie. Verschillende aanwijzingen leiden hem ten slotte naar het geheim van Stavanger: een manifest met protocollen om de mensen het recht op gezondheid terug te geven. Ratio maakt plaats voor intuïtie. Het verhaal is een boeiende reis, waarin de schimmige wereld van het internationale zakenleven, persoonlijke ambities en menselijke dilemma's figureren in een inspirerend decor van spiritualiteit en synchroniciteit.

Wil je het boek lezen?Het geheim van Stavanger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alfred Gerits. Lezen Het geheim van Stavanger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN