De psychologie van de liefde

De psychologie van de liefde - Robert A. Johnson | Highergroundnb.org

...rld's largest community for readers. De romantische liefde heeft onze collectieve psyche o ... Johnson, Robert A. - De psychologie van de liefde ... ... De psychologie van de liefde / druk 1: ISBN: 9789063255749: Uitgever: Servire: Bijzonderheden: 2004, 255pp, Gebonden: Prijs: € 3,00: Verzendkosten: € 3,49 (binnen Nederland) Meer info: Leesgraag uit Workum . Alle boeken van Leesgraag Stel een vraag over dit boek aan Leesgraag Liefde's geheimen. de psychologie van de seksuele aantrekkelijkheid, glenn wilson, david nias, uitg. de arbeiderspers, 212 blz. 13x21 cm, slappe kaft randen geschondenmet zwart-wit De Psych ... Hartstocht. De psychologie van de liefde — Vrije ... ... . de arbeiderspers, 212 blz. 13x21 cm, slappe kaft randen geschondenmet zwart-wit De Psychologie van de Liefde van de vrede in het heldere, gewaagde neon schrijven van groen, roze, en blauw. Ik houd van therapie en het leren over mensen. Personaliseer met de informatie van uw psycholoog als gift. De psychologie van liefde en seks. Wim Koomen. Uitgeverij Bert Bakker, Amsterdam 2012 295 pagina's, isbn 978-90-351-3864-3, € 19,95. Sociaal psycholoog Wim Koomen brengt in dit boek een grote hoeveelheid aan onderzoek over intieme relaties en seks samen. Gevaren van de liefde: leren alleen zijn en hou van jezelf. Leren alleen zijn opent de deur naar vertrouwelijkheid. We leren onszelf kennen, wat we graag hebben, wat we willen, onze sterkten en zwakheden. Dit zal ons authentieker maken. Het doel van de reis is leren om op een diepgaande manier lief te hebben en met de ogen wijd open. De uitleg over mettā-bhāvanā, de meditatie over universele liefde, zal de praktische instructies geven om dit type van contemplatie te ontwikkelen zoals beschreven in de belangrijkste meditatie teksten van de Theravāda-boeddhistische traditie, te weten de Visuddhimagga, de Vimuttimagga en de Patisambhidamagga. De psychologie van de liefde Geplaatst op juni 16, 2013 door alleenensingle Het slechte nieuws: als je nog steeds verwacht bij de tramhalte je prins op het witte paard te ontmoeten: in slechts 20% van alle relaties blijkt zoiets als 'liefde op het eerste gezicht' meegespeeld te hebben. Psychologie Van De Liefde van Jrg Willi kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. , ISBN 9789020949988. 2. De almacht van de liefde. De meeste verhalen, films en andere media zinspelen op de almacht van de liefde. Ze laten mensen geloven dat de liefde elke hindernis kan overwinnen en dat het jou oneindig sterk en weerbaar maakt. Het probleem is dat zovele mensen relaties verdragen die hun waardigheid vertrappelen. Dat komt omdat ze dit idee geloven....

INFORMATIE

AUTEUR
Robert A. Johnson
DIMENSIE
10,77 MB
BESTANDSNAAM
De psychologie van de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

D romantische liefde heeft onze collectieve psyche overweldigd en voo rgoed onze kijk op de wereld veranderd. Als samenleving hebben wij echter nog niet geleerd om te gaan met haar reusachtige kracht. Wij vertalen haar vaker in tragedies en vervreemding dan in duurzame menselijke verhoudingen Robert. A. Johnson gelooft echter dat een groter inzicht in de psychologische krachten achter de romantische liefde mannen en vrouwen in staat zal stellen beter om te gaan met zichzelf en daardoor met anderen. Het grote probleem is dat, wanneer wij verliefd worden, in onze psyche allerlei verwarrende overtuigingen, idealen en verwachtingen een rol gaan spelen zonder dat wij, het beseffen. Zolang wij geen inzicht hebben in dit psychologische krachtenspel vormt het een barrière voor het opbouwen van evenwichtige en duurzame relaties. Aan de hand 'van de middeleeuwse epische vertelling van Tristan eg Isolde laat Robert A. Johnson in De psychologie van de liefde zien hoe dit krachtenspel zich voltrekt. Op een fascinerende manier beschrijft hij hoe wij angsten, verwachtingen en beelden kunnen omsmeden en gebruiken voor een evenwichtige' persoonlijke ont-wikkeling en het creëren van vervullende, verrijkende relaties.

Wil je het boek lezen?De psychologie van de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert A. Johnson. Lezen De psychologie van de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN