Zomerhuis met zwembad

Zomerhuis met zwembad - Herman Koch | Highergroundnb.org

... medische fout voor de Medische Tuchtraad moet verschijnen ... Leesdossier Ireneo Snel: Zomerhuis met zwembad - Herman Koch ... . Inhoud. Een huisarts, genaamd Marc Schlosser, vertrekt met zijn gezin op vakantie en loopt daar een patiënt van hem tegen het lijf ... In Zomerhuis met zwembad vertelt de hoofdpersoon met niets en niemand ontziende eerlijkheid hoe hij op dit punt in zijn leven is aanbeland. Het is het spannende, maar ook geestige verhaal over het recht op vergelding en het overschrijden van grenzen als de deuren naar een normale rechtsgang zijn dichtgeslagen. Zomerhuis met zwembad Anthos, € 19,95. Deze embed word ... Boekverslag Nederlands Zomerhuis met zwembad door Herman ... ... . Zomerhuis met zwembad Anthos, € 19,95. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. Onze aanbevolen cookie-instelling is niveau 4. De titel "Zomerhuis met zwembad" slaat op het zomerhuis van Ralph. Dit huis is een belangrijk object in het boek omdat de belangrijkste gebeurtenissen zich rondom het huis afspelen. Tevens wordt door Marc en Caroline het huis geassocieerd met de familie Meier, en speelt het huis een belangrijke rol in de relatie tussen Ralph en Caroline. Zomerhuis met zwembad . Huisarts Marc Schlosser heeft een medische fout begaan waardoor een van zijn patiënten, de beroemde acteur Ralph Meier, is overleden. Hij zal zich moeten verantwoorden voor de Medische Tuchtraad. Over die Tuchtraad maakt hij zich niet echt zorgen: Een schorsing van een paar...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Koch
DIMENSIE
11,91 MB
BESTANDSNAAM
Zomerhuis met zwembad.pdf

OMSCHRIJVING

Marc Schlosser is de huisarts van veel bekende Nederlanders. Een van zijn patiënten, acteur Ralph Meier, overlijdt door Marcs schuld. Was het een medische fout? Of gaat het om wraak, na de dramatische zomer in het vakantiehuis van Ralph?

Wil je het boek lezen?Zomerhuis met zwembad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Koch. Lezen Zomerhuis met zwembad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN