Strepen op z'n rug

Strepen op z'n rug - M. de Hoop | Highergroundnb.org

...woont, samen met zijn moeder en zijn broertje ... Strepen op z'n rug - M. de Hoop | Boeken.com ... . Zijn moeder kan prachtig vertellen en hij leert veel van haar. Hun dorp ligt in het zuiden van Soedan, een groot land in Afrika. Mirjam de Hoop is een geweldige auteur. Download en lees het boek Strepen op z'n rug op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Strepen op z'n rug in PDF, ePUB, MOBI. Hoe een Afrikaanse jongen met geweld uit zijn dorp wordt ontvoerd ? een waar gebeurd verhaal Een jongen uit het arme zuiden van Soedan wordt ontvoerd en verkocht aan een rijke moslim uit het noorden, die hem adopteert. Hij wordt ook moslim, mag studeren, krijgt ... Strepen op z'n rug PDF Download | BANK72 PDF ... . Hij wordt ook moslim, mag studeren, krijgt alles wat een jongen kan begeren... Maar hij kan zijn moeder en zijn geboortegrond niet vergeten. Een ontroerend, waar gebeurd verhaal ... Wees de eerste om "Strepen op z'n rug - Mirjam de Hoop" te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Gerelateerde producten. Strepen op z'n rug. M. de Hoop. Prijs: € 11,50: Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd: Bindwijze: Boek, Paperback (25-10-2001) Genre: Fictie kinder- en jeugdboeken: Boekenliefde.nl: Strepen op z'n rug op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Strepen op z'n rug op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie Auteur: M. de Hoop: Prijs: € 11,50: Bindwijze: Boek, Paperback: Genre: Fictie kinder- en jeugdboeken algemeen: Ligt deze titel in de winkel? Dit artikel is op dit ... Strepen op z'n rug bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. ik heb al een tijdje een boel strepen gehad op me rug. eerst dacht ik dat het na wat geklungel met de hartslagmeter was (die je om je borstkas doet), maar ik heb er nu ook wat op me onderrug? mijn vraag nu is, wat kan dit zijn? ik denk striae, alleen weet niet helemaal wat dat inhoud. zegmaar... Mirjam de Hoop Strepen op z'n rug. Gedrukt boek . Nadat zijn moeder is vermoord door soldaten, wordt Mischa ontvoerd uit zijn geboortedorp in Sudan. De christelijke jongen wordt verkocht aan een moslim die hem dwingt zich te bekeren. Vanaf ca. 12 jaar. Genre Bij twee kinderen, op hun rug. In groep zeven groeiden ze zo achterlijk hard. Rode horizontale strepen, gewoon compleet uit hun vel gescheurd. Bij zoon zie je er pas na een jaar of tien weinig meer van, lichte lijntjes, bij ...

INFORMATIE

AUTEUR
M. de Hoop
DIMENSIE
4,86 MB
BESTANDSNAAM
Strepen op z'n rug.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe een Afrikaanse jongen met geweld uit zijn dorp wordt ontvoerd ? een waar gebeurd verhaal Een jongen uit het arme zuiden van Soedan wordt ontvoerd en verkocht aan een rijke moslim uit het noorden, die hem adopteert. Hij wordt ook moslim, mag studeren, krijgt alles wat een jongen kan begeren... Maar hij kan zijn moeder en zijn geboortegrond niet vergeten. Een ontroerend, waar gebeurd verhaal, opgeschreven door de fijngevoelige pen van Mirjam de Hoop. Zij schreef eerder De gesluierde parel - een bundel met sterk inlevende verhalen uit een islamitisch land.

Wil je het boek lezen?Strepen op z'n rug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. de Hoop. Lezen Strepen op z'n rug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN