Rijopleiding in stappen - 9e druk - februari 2012

Rijopleiding in stappen - 9e druk - februari 2012 - C.G.C.P. Verstappen | Highergroundnb.org

...tijdens je praktijklessen. Door wetenschappelijk onderzoek weten we tegenwoordig dat leren autorijden veel sneller en beter gaat als je goed voorbereid bent ... theorieboek rijopleiding in stappen RIS - Verjo ... . In dit boek word je in 4 modules en 46 scripts wegwijs gemaakt in het ... VERJO Rijopleiding in stappen B (RIS) Dit theorieboek begeleidt u tijdens de rijlessen. RIS biedt een goede voorbereiding op het rijexamen en op wat u als automobilist moet kennen, kunnen en willen. Meer info. VERJO 0010 | ISBN 978-90-5862-402-4 | 16e druk (uitgave april 2019) Ik verneem graag uiterlijk 9 februari a.s. van u de bevestiging dat u akkoo ... ExamenOverzicht - Oefenboek Scheikunde HAVO PDF Boek ... . Meer info. VERJO 0010 | ISBN 978-90-5862-402-4 | 16e druk (uitgave april 2019) Ik verneem graag uiterlijk 9 februari a.s. van u de bevestiging dat u akkoord gaat met deze oplossing. Mochten wij niet tot een oplossing komen, dan zal ik een andere rijschool in de arm nemen en de daarbij behorende kosten op u verhalen. In afwachting van uw spoedige reactie, [Voor 65% gewijzigd door PcDealer op 30-01-2018 ... De rijopleiding in stappen (RIS) De Rijopleiding In Stappen (RIS) is een methode van rijles geven die meer structuur biedt. RIS is onderverdeeld in vier modules: - Module 1: Je leert tijdens deze module de auto te beheersen en bedienen . De afsluitende toets wordt afgenomen door de RIS-instructeur/trice van je eigen rijschool. - Module 2: … De rijopleiding in stappen (RIS) De Rijopleiding In Stappen (RIS) is een methode van rijles geven die meer structuur biedt. RIS is onderverdeeld in vier modules: Module 1: Je leert tijdens deze module de auto te beheersen en bedienen . De afsluitende toets wordt afgenomen door de RIS-instructeur van je eigen rijschool. Rijopleiding in Stappen (RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij jij jouw leerling stap-voor-stap leert rijden. Hiermee wordt hij/zij nog beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Omdat wij enkel het beste willen voor onze studenten hebben we de RIS inmiddels standaard opgenomen in onze basisopleiding voor rijinstructeurs. De Rijopleiding In Stappen (RIS) is een methode van rijles geven die meer structuur biedt. RIS is onderverdeeld in vier modules: - Module 1: Je leert tijdens deze module de auto te beheersen en bedienen . De afsluitende toets wordt afgenomen door de RIS-instructeur van je eigen rijschool....

INFORMATIE

AUTEUR
C.G.C.P. Verstappen
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
Rijopleiding in stappen - 9e druk - februari 2012.pdf

OMSCHRIJVING

Rijopleiding in stappen. Dit boek begeleid je tijdens de rijlessen. RIS biedt een goede voorbereiding op het rij-examen en op wat je als automobilist moet kennen, kunnen en willen. Deze uitgave is aangepast aan de laatste wijzigingen in de verkeerswetgeving tot februari 2012.

Wil je het boek lezen?Rijopleiding in stappen - 9e druk - februari 2012 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.G.C.P. Verstappen. Lezen Rijopleiding in stappen - 9e druk - februari 2012 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN