Capitool reisgids - USA-Zuidwest & Las Vegas

Capitool reisgids - USA-Zuidwest & Las Vegas - Capitool | Highergroundnb.org

...foto's . 27, 99. Meer informatie. Capitool reisgids Griekse Eilanden • Gedetailleerde plattegronden • Opengewerkte illustraties ... Capitool USA-Zuidwest & Las Vegas - Reisgidsen ... ... ... Usa-zuidwest & las vegas (capitool reisgids) houten, van reemst, 2002, softcover met flappen, 22 x 13 cm, Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 7,50 4 mar. '20. Gouda 4 mar. '20. Geschiedenis Gouda. Capitool reisgidsen - USA-Zuidwest & Las Vegas. De reisgids beschikt tevens over een handige lijst van restaurants en accommodaties per streek. Daarnaast geeft Capitool USA in alle tijden praktische informatie over jouw reis. Of dat nu gaat over reizen met kinderen, rijden ... Reisgidsen - Zuidwest USA | Reisboekwinkel De Zwerver ... . Daarnaast geeft Capitool USA in alle tijden praktische informatie over jouw reis. Of dat nu gaat over reizen met kinderen, rijden in het drukke verkeer, internet, het vinden van geldautomaten of het openbaar vervoer: met het uitgebreide en handige overzicht achter in het boek, zal je overal beslagen ... Capitool USA-Zuidwest: de ideale reisgids voor jouw reis naar USA-Zuidwest & Las Vegas! Een luxe reisgids boordevol informatie Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van hoge kwaliteit Bestand tegen intensief gebruik voor, tijdens én na je reis Met de mooiste illustraties en foto's Een gids om te bewaren als een prachtige herinnering Het Zuiwesten is de kleurrijkste regio van de Verenigde ... Capitool USA-Zuidwest: de ideale reisgids voor jouw reis naar USA-Zuidwest & Las Vegas! Een luxe reisgids boordevol informatie Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van hoge kwaliteit Bestand tegen intensief gebruik voor, tijdens én na je reis Met de mooiste illustraties en foto's Een gids om te bewaren als een prachtige herinnering Het Zuiwesten is de kleurrijkste regio van de Verenigde ... USA Zuid-West & Las Vegas - Capitool reisgidsen van Donna Dailey (boek, gebonden, ISBN 9789000342303). Capitool USA-Zuidwest: de ideale reisgids voor jouw reis naar USA-Zuidwest & Las... Capitool USA-Zuidwest: de ideale reisgids voor jouw reis naar USA-Zuidwest & Las Vegas! Een luxe reisgids Capitool USA-Zuidwest: de ideale reisgids voor jouw reis naar USA-Zuidwest & Las Vegas! Een luxe reisgids boordevol informatie Met een zorgvuldig samengestelde inhoud van hoge kwaliteit Bestand tegen intensief gebruik voor, tijdens én na je reis Met de mooiste illustraties en foto's Een gids om te bewaren als een prachtige herinnering Het Zuiwesten is de kleurrijkste regio van de Verenigde ... Capitool reisgidsen : USA Zuid-West & Las Vegas: Amazon.es: Dailey, Donna, Bishop, Randa, Franklin, Paul, Larrabeiti, Michelle de, Gommers, Je´ro^me, Kraats, Marten ......

INFORMATIE

AUTEUR
Capitool
DIMENSIE
9,35 MB
BESTANDSNAAM
Capitool reisgids - USA-Zuidwest & Las Vegas.pdf

OMSCHRIJVING

Genoeg te ontdekkenDe reisgids laat jou alles weten over de echte do’s en don’ts van jouw verblijfplaats. Omdat er zoveel te ontdekken is, zijn er verschillende kaarten te vinden per gebied met de leukste bezienswaardigheden. Op die manier zie je altijd wel een paar bezienswaardigheden. Benieuwd naar welke gebieden er allemaal zijn? In Capitool USA-Zuidwest & Las Vegas zijn de volgende streken te vinden:•Grand Canyon en Noord-Arizona•Phoenix en Zuid-Arizona•Las Vegas•Zuid-Utah•Four Corners•Santa Fe en Noord-New Mexico•Albuquerque en Zuid-New MexicoMet 304 pagina’s aan tekst, kaarten, foto’s en illustraties is de reisgids Capitool USA-Zuidwest & Las Vegas een compleet handboek aan onmisbare informatie. Zo kun jij op de beste manier de reis van jouw dromen maken. Capitool laat je de wereld zien!Andere titels die wellicht interessant zijn:•Capitool USA•Capitool Washington, DC•Capitool Californië•Capitool New YorkDe ideale reisgids voor jouw reis naar USA-Zuidwest & Las VegasHet Zuiwesten is de kleurrijkste regio van de Verenigde Staten, van de rode monolieten van Utah en de Grand Canyon in Arizona, tot de sneeuwwitte zandduinen van Zuid-New Mexico. Het schitterende landschap is al genoeg reden om te komen. Je kunt avonturen beleven in de bergen en ravijnen, of rust vinden in de topkuuroorden en golfresorts. Las Vegas biedt een ander soort kleur: door de felle neonlichten is het een baken van amusement in de woestijn.Alles in één reisgidsMet de reisgids Capitool USA-Zuidwest & Las Vegas ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, mooie plattegronden en de meest handige tips. De reisgids is opgedeeld in de zeven verschillende streken die USA-Zuidwest & Las Vegas rijk zijn. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven, inclusief foto’s, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan Monument Valley met de beroemde zandsteenrotsen en tafelbergen, het Bryce Canyon National Park waar de Paiute-indianen vroeger jaagden, de bekende Route 66, de Strip met alle hotels en casino’s én de Stratosphere Tower in Las Vegas.De reisgids beschikt tevens over een handige lijst van restaurants, accommodaties, winkels, amusement en buitenactiviteiten. Daarnaast geeft Capitool USA-Zuidwest & Las Vegas in alle tijden praktische informatie over jouw reis. Of dat nu gaat over reizen met kinderen, rijden in het drukke verkeer, internet, het vinden van geldautomaten of het openbaar vervoer: met het uitgebreide en handige overzicht achter in het boek, zal je overal beslagen ten ijs komen.

Wil je het boek lezen?Capitool reisgids - USA-Zuidwest & Las Vegas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Capitool. Lezen Capitool reisgids - USA-Zuidwest & Las Vegas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN