Administratieve Processen

Administratieve Processen - E.K.C. Esseling | Highergroundnb.org

... processen, het toewijzen van verantwoordelijkheden en bevoegdheden en het op gang brengen en houden van informatiestromen ... Teamleider centrale administratieve processen - Werken ... ... . Procesoptimalisatie administratieve processen / verbeteren financiële sturing De opdracht, bestaande uit de invulling van de functie Manager Administratie en de uitvoering van het project 'procesoptimalisatie administratieve processen / verbeteren financiële sturing', is uitgevoerd door onze collega en Financial Consultant Maarten Grefte. PROCESSEN INLEIDING (procesbeschrijvingen onderaan : doorklikken !) Het beschrijven van processen : WIE WAT HOE ! WIE WA ... PDF Administratieve organisatie: Achtergrondinformatie ... ... . PROCESSEN INLEIDING (procesbeschrijvingen onderaan : doorklikken !) Het beschrijven van processen : WIE WAT HOE ! WIE WAT HOE. Het lijkt zo simpel. Een procesbeschrijving is een beschrijving van een proces. En wil dit bruikbaar zijn voor AO/BIV dan wordt aan die beschrijving steeds toegevoegd wie (welke functionaris / functie) wat (de handeling) hoe (de vastlegging) doet. Administratieve organisatie (AO) is een vakgebied binnen de informatiekunde en bedrijfsleer.Het houdt zich bezig met het functioneren van de organisatie, de informatie die hieruit voortkomt en het complex van maatregelen om het functioneren en informeren naar wens te laten verlopen. Een meer moderne vertaling van het begrip AO is bestuurlijke informatieverzorging of kortweg informatiekunde ADMINISTRATIEVE PROCESSEN (Hardcover). ADMINISTRATIEVE PROCESSEN. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Administratieve processen komt uit de praktijk. Het vastleggen, analyseren, ontwerpen en beheren van administratieve processen wordt verduidelijkt door een beschr...

INFORMATIE

AUTEUR
E.K.C. Esseling
DIMENSIE
12,33 MB
BESTANDSNAAM
Administratieve Processen.pdf

OMSCHRIJVING

Een aanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking is werkzaam in administratieve beroepen. De administratieve processen blijken evenwel niet altijd optimaal te functioneren. Al te vaak levert het beoordelen van de AO aspecten als effectiviteit, doelmatigheid en interne controle in de praktijk problemen op.Dit wordt onder meer veroorzaakt door het hanteren van verkeerde technieken of een niet optimale verankering in de organisatie van de activiteiten tot verbetering van de AO.Administratieve processen komt uit de praktijk. Het vastleggen, analyseren, ontwerpen en beheren van administratieve processen wordt verduidelijkt door een beschrijving van een aanpak en een aantal goed bruikbare technieken hiervoor. Geen theoretische volledigheid, maar enige in de praktijk effectief gebleken methoden en technieken.Of u nu een lijnfunctionaris, een administratief-organisatorische functionaris, controller, informatiemanager, accountant, EDP-auditor of organisatie-adviseur bent, met dit boek hebt u de problematiek rond administratieve processen helder in beeld.

Wil je het boek lezen?Administratieve Processen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.K.C. Esseling. Lezen Administratieve Processen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN