Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens

Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens - Van Dale | Highergroundnb.org

... - Van Dale Miniwoordenboek Slowaaks (Hardcover) ... Sloveens (Van Dale Miniwoordenboek): Amazon.es: Van Dale ... ... . Met Van Dale kom je verder!De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te... Van Dale Miniwoordenboek Engels 1e druk is een boek van Van Dale. ISBN 9789066483279 De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. Van Dale Miniwoordenboek Deens (Paperback). De ... bol.com | Van Dale Miniwoordenboek Deens, Onbekend ... ... . Van Dale Miniwoordenboek Deens (Paperback). De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te... Van Dale Miniwoordenboek Sloveens De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. Beschrijving Van Dale Miniwoordenboek: Sloveens De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. Sloveens (Van Dale Miniwoordenboek): Amazon.es: Van Dale: Libros en idiomas extranjeros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Todos los departamentos Ir Buscar Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y ... Dit Van Dale Miniwoordenboek Nederlands bevat 18.000 woordbetekenissen van alledaagse veelvoorkomende woorden. De opbouw van een artikel is simpel: lidwoord, trefwoord en omschrijving. Het boek bevat verder geen informatie over het gebruik van de woorden. Bovendien zijn redactionele afkortingen of vreemde tekens weggelaten. Koop Van Dale miniwoordenboek Spaans van Van Dale met ISBN 9789460773792. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Fnac: Van Dale Miniwoordenboek, Sloveens, Mark Van Dale". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Met Van Dale kom je verder! In dit Van Dale Miniwoordenboek Deens vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal voor op reis! - Twee taalrichtingen samen in één boekje - Bevat 20.000 trefwoorden De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje en zijn er in...

INFORMATIE

AUTEUR
Van Dale
DIMENSIE
8,4 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens.pdf

OMSCHRIJVING

Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066483927 De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje en zijn er in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Noors, Zweeds, Deens, Indonesisch, Pools, Kroatisch, Slowaaks, Tsjechisch, Sloveens, Afrikaans, Grieks, Arabisch en Chinees.- Nederlands-Sloveens en Sloveens-Nederlands handig inn band - Handig zakformaat met flexibele kaft - Duidelijk door grote letters en kleur - Actuele en adequate woordenschat - Informatie over de uitspraak - Inhoud: 20.000 trefwoorden - Bladzijden: 452- Afmetingen: 8 cm x 11,5 cm (flexibele kaft)

Wil je het boek lezen?Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van Dale. Lezen Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN