Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens

Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens - Van Dale | Highergroundnb.org

...en op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken ... Sloveens (Van Dale Miniwoordenboek): Amazon.es: Van Dale ... ... . Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje en zijn er in het Engels, Frans, Duits, Spaans ... Van Dale Miniwoordenboek Kroatisch | ISBN 9789066483934 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van Dale Miniwoordenbo ... bol.com | Van Dale Miniwoordenboek Deens, Onbekend ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van Dale Miniwoordenboek Tsjechisch | ISBN 9789066483965 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop Van dale miniwoordenboek slowaaks van Van Dale met ISBN 9789066483941. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Met Van Dale kom je verder! In dit Van Dale Miniwoordenboek Deens vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal voor op reis! - Twee taalrichtingen samen in één boekje - Bevat 20.000 trefwoorden De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje en zijn er in het Engels, Frans, Duits ... U vindt Van Dale Miniwoordenboek Grieks in PDF, ePUB, MOBI. Van Dale Miniwoordenboek Grieks 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066483897 De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Met Van Dale kom je verder! In dit Van Dale Miniwoordenboek Deens vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal voor op reis! - Twee taalrichtingen samen in één boekje - Bevat 20.000 trefwoorden Leuke extra's: - Nuttige zinnen voor onderweg ......

INFORMATIE

AUTEUR
Van Dale
DIMENSIE
10,11 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens.pdf

OMSCHRIJVING

Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens 1e druk is een boek van Merkloos uitgegeven bij Van Dale. ISBN 9789066483927 De Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje en zijn er in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Turks, Noors, Zweeds, Deens, Indonesisch, Pools, Kroatisch, Slowaaks, Tsjechisch, Sloveens, Afrikaans, Grieks, Arabisch en Chinees.- Nederlands-Sloveens en Sloveens-Nederlands handig inn band - Handig zakformaat met flexibele kaft - Duidelijk door grote letters en kleur - Actuele en adequate woordenschat - Informatie over de uitspraak - Inhoud: 20.000 trefwoorden - Bladzijden: 452- Afmetingen: 8 cm x 11,5 cm (flexibele kaft)

Wil je het boek lezen?Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Van Dale. Lezen Van Dale Miniwoordenboek - Van Dale Miniwoordenboek Sloveens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN