Ontmoetingen met bijzondere mensen

Ontmoetingen met bijzondere mensen - G.I. Gurdjieff | Highergroundnb.org

...ende dementie. De fotografen vertellen in beeld en ook in korte teksten over hun kennismaking met deze Culemborgers ... Ontmoetingen met bijzondere mensen PDF Boek ... . Hun ontmoetingen hebben niet alleen tot een bijzondere serie geleid maar ook tot mooie nieuwe vriendschappen en onvergetelijke momenten. 'Ontmoetingen met bijzondere mensen' door G.I. Gurdjieff - Onze prijs: €22,75 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Bijzondere ontmoetingen heeft Jelle Pieter de Boer al lang. Maar sinds hij zo'n vijftien jaar terug kennismaakte ... Bedrijfsuitjes Tilburg: ontmoetingen met bijzondere mensen ... . Bijzondere ontmoetingen heeft Jelle Pieter de Boer al lang. Maar sinds hij zo'n vijftien jaar terug kennismaakte met violiste Ida Haendel, staan zulke mensen ook vaak voor zijn lens. Duizenden keren fotografeerde hij de wereldberoemde muzikante. 'Ontmoetingen met bijzondere mensen': een documentaire, gebaseerd op het gelijknamige boek. door Tsenne Kikke - zaterdag 14 maart 2020 20:44 Reeds als kind liep de zeer jonge George Ivanovitch Gurdjieff met vragen in zijn hart en hoofd rond; vragen, waaronder: Ontmoetingen met bijzondere mensen | ISBN 9789062716340 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Ontmoetingen met bijzondere mensen, geschreven door G.I. Gurdjieff, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 U start als groep op een gezellige locatie, waar u na een drankje uw verrassingsprogramma met routekaart ontvangt. In kleine groepjes van 4-6 personen gaat u m...

INFORMATIE

AUTEUR
G.I. Gurdjieff
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
Ontmoetingen met bijzondere mensen.pdf

OMSCHRIJVING

Gurdjieff is stellig een van de mensen die het denken van de vorige eeuw sterk heeft beïnvloed. Het door hem gebrachte "Werk aan onszelf" heeft ook zeer velen diepgaand beroerd en hen gebracht tot een geheel nieuwe ervaring van de zin van het leven.Gurdjieff was een mens voor wie het leven geen ander doel had dan het streven naar bewustwording en dat door middel van leren luisteren naar en leven volgens je geweten.

Wil je het boek lezen?Ontmoetingen met bijzondere mensen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.I. Gurdjieff. Lezen Ontmoetingen met bijzondere mensen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN