Het hebzuchtgas

Het hebzuchtgas - Jan Terlouw | Highergroundnb.org

...ker Weten Goed Auteur Jan Terlouw Eerste uitgave 2016 Uitgever De Kring Pagina's 222 Feitelijke gegevens 2e druk, 2020 222 pagina's Uitgeverij: De Kring Flaptekst Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G ... Het hebzuchtgas - Jan Terlouw - 9789462970458 | Bruna.nl ... ... Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt niet dat niemand zich er zorgen maakt over het broeikaseffect, totdat ze ontdekt dat Bovenwoning verslaafd is aan hebzuchtgas. Hij kan alleen nog maar aan geld denken. Ze verzint een list om hem van zijn verslaving af te helpen, zodat hij ook oog krijgt voor het milieu. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt niet dat niemand zich er zorgen maakt over het broeikasef ... bol.com | Het hebzuchtgas (ebook), Jan Terlouw ... ... . Hij kan alleen nog maar aan geld denken. Ze verzint een list om hem van zijn verslaving af te helpen, zodat hij ook oog krijgt voor het milieu. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt niet dat niemand zich er zorgen maakt over het broeikaseffect, totdat ze ontdekt dat Bovenwoning verslaafd is aan hebzuchtgas. Hij kan alleen nog maar aan geld denken. Ze verzint een list om hem van zijn verslaving af te helpen, zodat hij ook oog krijgt voor het milieu. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt niet dat niemand zich er zorgen maakt over het broeikaseffect, totdat ze ontdekt dat Bovenwoning verslaafd is aan hebzuchtgas. Hij kan alleen nog maar aan geld denken. Ze verzint een list om hem van zijn verslaving af te helpen, zodat hij ook oog krijgt voor het milieu. Jan Terlouw - Het hebzuchtgas Recensie Informatie Op 15 november 2016 is het nieuwe boek van Jan Terlouw - Het hebzuchtgas, een sprookje voor jong en oud verschenen bij Uitgeverij De Kring. Op deze pagina kun je de Jan Terlouw - Het hebzuchtgas recensie informatie boekbespreking en bestelmogelijkheden vind. HET HEBZUCHTGAS is een actueel sprookje over het klimaat en bevat een belangrijke boodschap van Jan Terlouw aan de jongere generaties. Het is een mooie aanvulling op KONING VAN KATOREN. *****Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen ... Julia (18) loopt stage bij Solide, een bedrijf dat olie, gas en kolen wint. Ze begrijpt niet dat niemand daar zich zorgen maakt over het broeikaseffect. Totdat ze ontdekt dat de directeur verslaafd is aan hebzuchtgas. Vanaf ca. 12 jaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Terlouw
DIMENSIE
4,62 MB
BESTANDSNAAM
Het hebzuchtgas.pdf

OMSCHRIJVING

Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt niet dat niemand zich er zorgen maakt over het broeikaseffect, totdat ze ontdekt dat Bovenwoning verslaafd is aan hebzuchtgas. Hij kan alleen nog maar aan geld denken. Ze verzint een list om hem van zijn verslaving af te helpen, zodat hij ook oog krijgt voor het milieu.Maar daar laat ze het niet bij. Ze benadert ook de kinderen van de rijke directeuren van de grote energiebedrijven. Om het milieu te redden, bedenken ze samen een gewaagd plan...Voor de liefhebbers van Koning van Katoren!

Wil je het boek lezen?Het hebzuchtgas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Terlouw. Lezen Het hebzuchtgas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN