Efter

Efter - Hanna Bervoets | Highergroundnb.org

...van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies ... efter - Wiktionary ... . Als je niet alle cookies wilt toestaan, ... From Old Frisian efter, from Proto-Germanic *after, *aftiri (" more aft, further behind "). Preposition . efter. behind; Further reading "efter", in Wurdboek fan de Fryske taal (in Dutch), 2011 Welkom op de website van Efter de heide! Efter de heide: stoere, industriële en grootmoeders spullen. Bestel nu via de webshop, bekijk de contactgegevens, lees het laatste nieuws of kijk waar je Efter de heide kunt vinden!. Tot snel!-Marjan Krol Hanna Marl ... Efter by Hanna Bervoets - Goodreads ... . Bestel nu via de webshop, bekijk de contactgegevens, lees het laatste nieuws of kijk waar je Efter de heide kunt vinden!. Tot snel!-Marjan Krol Hanna Marleen Bervoets (Amsterdam, 14 februari 1984) is een Nederlands auteur van romans, columns, essays, recensies en toneelstukken. In haar werk komen vaak vragen aan de orde over de effecten van het gebruik van nieuwe technologieën. Zij ontving in 2017 de Frans Kellendonk-prijs voor haar gehele oeuvre Efter knoopt alle losse eindjes aan elkaar Hanna Bervoets maakt een pu...

INFORMATIE

AUTEUR
Hanna Bervoets
DIMENSIE
10,93 MB
BESTANDSNAAM
Efter.pdf

OMSCHRIJVING

Efter speelt in een nabije toekomst waarin artsen en wetenschappers verliefdheid als psychische aandoening zijn gaan beschouwen. De medische industrie springt gretig op de nieuwe diagnose in. Er openen klinieken tegen liefdesverslaving, en farmaceut Fizzler wil als eerste een geneesmiddel tegen verliefdheid op de markt brengen: Efter.In Efter volgen we negen personages die ieder op hun eigen manier met de introductie van het medicijn te maken krijgen. De pr-man die Efter in de markt moet zetten, een pubermeisje dat voor het eerst verliefd wordt, een journaliste die onraad ruikt. Wat zij niet weten, is dat hun individuele keuzes en beslissingen een noodlottige reeks gebeurtenissen in gang zetten.Hanna Bervoets schreef een gelaagde, schrijnende roman over de verhalen die we vertellen om met onszelf en elkaar te kunnen leven. Het oudste verhaal van allemaal – De Liefde – wordt in Efter grondig herschreven.

Wil je het boek lezen?Efter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanna Bervoets. Lezen Efter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN