Een kleine meditatiegids

Een kleine meditatiegids - Tom Hannes | Highergroundnb.org

...te hoofdstukken geven een praktische beschrijving van drie eenvoudige meditatievormen uit de boeddhistische traditie waarmee je zelf meteen aan de slag kunt ... Een kleine meditatiegids (e-book) (e-Book) - Tom Hannes ... ... . In Een kleine meditatiegids worden enkele basispunten van meditatie zo helder en scherp mogelijk neergezet. In de eerste plaats is het een handleiding. Drie korte hoofdstukken geven een praktische beschrijving van drie eenvoudige meditatievormen uit de boeddhistische traditie waarmee je zelf meteen aan de slag kunt. 'Een kleine meditatiegids' door Tom Hannes - Onze prijs: €17,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Er bestaat een leuk boekje: "Een kleine ... Een kleine meditatiegids | Boeken ... . 'Een kleine meditatiegids' door Tom Hannes - Onze prijs: €17,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Er bestaat een leuk boekje: "Een kleine meditatiegids" door Tom Hannes. Een soort van mediteren voor beginners. Hoe begin je volgens Tom aan meditatie, en waarop moet je zoal letten? 1. De perfecte omstandigheden voor meditatie bestaan niet. Wacht dus niet op de ideale plaats, het gepaste moment of de juiste innerlijke toestand. 2. Kies een ... Bodhi verloot onder nieuwsbrief abonnees 2x een pakketje boeken over meditatie, waar je spontaan ook écht van gaat mediteren. 'Het no-nonsense meditatieboek' van Steven Laureys en 'Een kleine meditatiegids' van (Bodhi auteur) Tom Hannes. Meedoen kon tot en met 13 juni 2019. Onlangs verscheen zijn boekje 'Een kleine meditatiegids'. Tom Hannes: ' Sinds 1996 beoefen ik het zenboeddhisme intensief. Voortdurend heb ik getracht mijn boeddhistische ervaring en praktijk in relatie te brengen met mijn professionele activiteiten in onze hedendaagse, West-Europese wereld. In Een kleine meditatiegids worden enkele basispunten van meditatie zo helder en scherp mogelijk neergezet. In de eerste plaats is het een handleiding. Drie korte hoofdstukken geven een praktische beschrijving van drie eenvoudige meditatievormen uit de boeddhistische traditie waarmee je zelf meteen aan de slag kunt. Bestel Een kleine meditatiegids van Tom Hannes. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In Een kleine meditatiegids worden enkele basispunten van meditatie zo helder en scherp mogelijk neergezet. In de eerste plaats is het een handleiding. Drie korte hoofdstukken geven een praktische beschrijving van drie eenvoudige meditatievormen uit de boeddhistische traditie waarmee je zelf meteen aan de slag kunt. Een...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Hannes
DIMENSIE
11,1 MB
BESTANDSNAAM
Een kleine meditatiegids.pdf

OMSCHRIJVING

Over meditatie wordt vaak zo wollig gesproken dat je je afvraagt of er nog wel echt iets mee bedoeld wordt. Maar wat betekent het echt? Hoe doe je het? En wat kan het met je doen? In Een kleine meditatiegids worden enkele basispunten van meditatie zo helder en scherp mogelijk neergezet. In de eerste plaats is het een handleiding. Drie korte hoofdstukken geven een praktische beschrijving van drie eenvoudige meditatievormen uit de boeddhistische traditie waarmee je zelf meteen aan de slag kunt. De drie meditatiehandleidingen worden telkens gevolgd door wat achtergrondinformatie. Het zijn verdiepende teksten waarin Tom Hannes veelvoorkomende misverstanden en valkuilen beschrijft.Tom Hannes (1970) is boeddhistisch meditatieleraar, theatermaker en coach. Hij was lange tijd zenmonnik en vandaag woont hij met zijn gezin in Antwerpen, waar hij een therapeutische praktijk heeft. Hij is de auteur van o.a. Zen of het konijn in ons brein en De vijf gezichten van angst.

Wil je het boek lezen?Een kleine meditatiegids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Hannes. Lezen Een kleine meditatiegids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN