Mijn kind is te vroeg geboren

Mijn kind is te vroeg geboren - Christine Vanhole | Highergroundnb.org

... In Nederland worden elk jaar 15.000 kinderen te vroeg geboren ... Felicitatie teksten en gedichtjes ter gelegenheid van een ... ... . Ouders van een baby geboren tussen de 24 en 26 weken kunnen samen met de artsen kiezen voor actieve opvang óf beleid gericht op comfort. Een prematuur geboren kind is erg gevoelig voor infecties en deze kunnen levensbedreigend zijn. Denk hierbij aan darminfecties. Als je baby prematuur of dysmatuur geboren is, verloopt zijn ontwikkeling vaak wat anders dan bij volgroeide baby's. Hij bereikt mijlpalen zoals rollen, kruipen en lopen gemidde ... Mijn kind is te vroeg geboren - Christine Vanhole ... ... . Hij bereikt mijlpalen zoals rollen, kruipen en lopen gemiddeld wat later en heeft een grotere kans op een ontwikkelingsachterstand. Toch groeien uiteindelijk de meeste te vroeg geboren baby's op tot normale, gezonde kinderen zonder achterstanden. Te vroeg geboren baby's zijn vaak nog niet in staat om aan de borst te drinken. Maar moedermelk is bij deze baby's wel erg belangrijk. Moedermelk is namelijk licht verteerbaar, beschermt de darmen en bevat veel afweerstoffen die de baby behoeden voor (darm)infecties. Mijn kind is te vroeg geboren geeft in de herkenbare en troostende Mama Baas-stijl antwoord op al die vragen en onzekerheden. Het is een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde gids, samengesteld door prof. dr. Christine Vanhole (UZ Leuven) en aangevuld met pakkende mamaverhalen. 'Mijn kind is te vroeg geboren, Advies voor ouders van premature kindjes' door Christine Vanhole, Mama Baas - Onze prijs: €18,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Uw kind is in Nederland geboren en heeft nog geen verblijfsvergunning. Uw kind behoort feitelijk tot uw gezin. U en uw kind hebben vanaf de geboorte van uw kind het hoofdverblijf in Nederland. U hebt vanaf de geboorte van uw kind een geldige verblijfsvergunning of u bent na de geboorte van uw kind genaturaliseerd. Uiterlijk prematuur kindje. Te vroeg geboren baby's zien er in principe net zo uit als voldragen baby's, ze zijn helemaal af. Wel zijn ze erg klein en fragiel en missen ze nog wat babyvet. Hierdoor kan je kindje er kwetsbaar uitzien. Bij heel vroeg geboren kindjes kan het huidje nog wat rood en glanzend zijn in plaats van roze. om trots op te zijn Geboren om voor altijd lief te hebben. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! Gefeliciteerd met jullie zoon! Wie raakt nu niet ontroerd, bij het zien van nieuw leven. Geniet van jullie zoontje, dat jullie is gegeven. Een prinsesje in een wiegje, een kindje zo teer en fijn, een schattige dochter, te mooi om waar te zijn. Zowat alle aspecten van een vroeggeboorte worden benaderd: zowel de uitdagingen voor het te vroeg geboren kind als die voor de ouders zelf. Zowel praktische punten zoals bv. hoe je met je zoon of dochter moet omgaan of wel...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Vanhole
DIMENSIE
8,78 MB
BESTANDSNAAM
Mijn kind is te vroeg geboren.pdf

OMSCHRIJVING

Een vroeggeboorte betekent het begin van een erg onzekere en zware periode voor zowel de ouders als de baby. Welke gevolgen heeft een vroeggeboorte voor de baby en hoe ontwikkelt hij zich buiten de anders zo veilige baarmoeder?En wat komt er allemaal op je af als ouder van een te vroeggeboren baby? Niet alleen heb je je zwangerschap abrupt en veel te vroeg zien afbreken, je moet je baby van bij het begin loslaten en vertrouwen op de goede maar vaak overweldigende zorgen van de verplegers en dokters op de NICU (Neonatale Intensive Care Unit).Hoe ga je het best om met je vaak nog erg fragiele baby en met al die verwarrende en vaak zware gevoelens?Mijn kind is te vroeg geboren geeft in de herkenbare en troostende Mama Baas-stijl antwoord op al die vragen en onzekerheden. Het is een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde gids, samengesteld door prof. dr. Christine Vanhole (UZ Leuven) en aangevuld met pakkende mamaverhalen.

Wil je het boek lezen?Mijn kind is te vroeg geboren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Vanhole. Lezen Mijn kind is te vroeg geboren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN