Mijn kind is te vroeg geboren

Mijn kind is te vroeg geboren - Christine Vanhole | Highergroundnb.org

...elijk onderbouwde gids, samengesteld door prof ... Felicitatie teksten en gedichtjes ter gelegenheid van een ... ... . dr. Christine Vanhole (UZ Leuven) en aangevuld met pakkende mamaverhalen. MIJN KIND IS TE VROEG GEBOREN Advies voor ouders van premature kindjes. 4 Soms zijn he' t de kleinste dingen die de meeste ... Eén ding is duidelijk: als je kind te vroeg of met een gezondheidsprobleem wordt gebo-ren, beland je als ouder in een emotionele rollercoaster. Te vroeg geboren baby (premature baby) Van alle baby's die geboren worden, is 7 tot 8% te vroeg geboren. Zo een te vroeg geboren baby noemen we een p ... Mijn kind is te vroeg geboren - Christine Vanhole ... ... . Zo een te vroeg geboren baby noemen we een premature baby. Gelukkig is de geneeskunde tegenwoordig al zo ver dat veel van de premature baby's de vroeggeboorte overleven. Maar helaas zijn vroeg geboortes niet altijd zonder gevolgen. Samantha: "Mijn jongste kindje is geboren met 28+1 750 gram en 28 cm. Hij is zo vroeg geboren, omdat ik het hellp-syndroom had, en onze kleine uk daardoor in nood zat in m'n buik. Hij kreeg door de knijpende vaten en door langdurig extreem hoge bloeddruk te weinig voeding, de va...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine Vanhole
DIMENSIE
12,56 MB
BESTANDSNAAM
Mijn kind is te vroeg geboren.pdf

OMSCHRIJVING

Een vroeggeboorte betekent het begin van een erg onzekere en zware periode voor zowel de ouders als de baby. Welke gevolgen heeft een vroeggeboorte voor de baby en hoe ontwikkelt hij zich buiten de anders zo veilige baarmoeder?En wat komt er allemaal op je af als ouder van een te vroeggeboren baby? Niet alleen heb je je zwangerschap abrupt en veel te vroeg zien afbreken, je moet je baby van bij het begin loslaten en vertrouwen op de goede maar vaak overweldigende zorgen van de verplegers en dokters op de NICU (Neonatale Intensive Care Unit).Hoe ga je het best om met je vaak nog erg fragiele baby en met al die verwarrende en vaak zware gevoelens?Mijn kind is te vroeg geboren geeft in de herkenbare en troostende Mama Baas-stijl antwoord op al die vragen en onzekerheden. Het is een toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde gids, samengesteld door prof. dr. Christine Vanhole (UZ Leuven) en aangevuld met pakkende mamaverhalen.

Wil je het boek lezen?Mijn kind is te vroeg geboren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine Vanhole. Lezen Mijn kind is te vroeg geboren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN