Het overstroomde land

Het overstroomde land - Tom Moorhouse | Highergroundnb.org

...inder- & jeugdboeken, 6-10 jaar Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Het overstroomde land op Ramsj ... Het overstroomde land van Vlaanderen | De Kronieken van de ... ... .nl Het Rode Land betekende honger en dood, het Zwarte Land leven en overvloed. Overstromingen, het werk van god? Omdat men geen verklaring had voor de overstroming van de Nijl beschouwde men het als een goddelijk werk. Soms overstroomde de Nijl niet genoeg en kon het water de verste velden niet bereiken of was er onvoldoende slib afgezet. 'Het overstroomde land' is een verhaal over vriendschap, verlies, avontuur en vertrouwen, met een beetje humor ... Egypte, goddelijk geschenk van de Nijl | Kunst en Cultuur ... ... . 'Het overstroomde land' is een verhaal over vriendschap, verlies, avontuur en vertrouwen, met een beetje humor. Prachtige illustraties van de hoofdrolspelers maken het boek compleet. - aangrijpend dierenverhaal - spannend, leerzaam en mooi geïllustreerd - leesboek voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar Ook verschenen: 'De lokroep van de rivier'. Onze dijken beschermen ons tegen een overstroming, maar het kan een keer misgaan… Weet jij hoe hoog het water bij jou in de buurt komt? locatiecheck Verstuur. Vragen of opmerkingen Over overstroomik? Cookies Disclaimer Twitter Facebook E-mail ... Het overstroomde land. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2017 Kenmerken daisy streaming audio (06 uur, 57 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening Nederlands gesproken met illustraties van Simon Mendez Integrale weergave van het boek: Zeist : KNNV Uitgeverij, 2015. - 1e druk. - 255 pagina's 'Het overstroomde land' is een verhaal over vriendschap, verlies, avontuur en vertrouwen, met een beetje humor. Prachtige illustraties van de hoofdrolspelers maken het boek compleet. - aangrijpend dierenverhaal - spannend, leerzaam en mooi geïllustreerd - leesboek voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar Ook verschenen: 'De lokroep van de rivier' Beide boeken zijn afzonderlijk van elkaar te lezen. Tom Moorhouse - Het overstroomde land. Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling (1 klantbeoordeling) Dit boek wil ik lezen. Categorieën: 2015, 8+, dierenverhaal, vertaald boek Tags: familieleven, leesheld, opgroeien. Beschrijving Beoordelingen (1) Beschrijving. Het land is overstroomd. Op een eiland (ik neem...

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Moorhouse
DIMENSIE
12,36 MB
BESTANDSNAAM
Het overstroomde land.pdf

OMSCHRIJVING

Als hun oom Sylvan onverwacht op bezoek komt, voelen de jonge woelratten Kale en Strife aan hun snorharen dat er iets spannends staat te gebeuren. Ze weten dan nog niet dat hun rustige, vertrouwde leventje algauw ruw verstoord zal worden - en dat ze zullen moeten rennen voor hun leven. Kale en Strife hebben al hun kracht en moed nodig om hun reis naar het onbekende te overleven. Maar achter elk struikje loert een vijand, en overal dreigt gevaar. Zullen ze ooit veilig thuiskomen? Het Overstroomde Land is een schitterend kinderboek van de hand van de Britse ecoloog Tom Moorhouse. Het geeft een kleurrijk inkijkje in het leven van een woelrattenfamilie. Het taalgebruik is beeldend en sprookjesachtig, het verhaal is warm en tegelijkertijd spannend. Het neemt de lezers mee in een kleurrijke wereld van rivierbewoners, vol spanning en avontuur. Prachtige zwart-wittekeningen maken het boek compleet.

Wil je het boek lezen?Het overstroomde land in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Moorhouse. Lezen Het overstroomde land Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN