Herwonnen Leven

Herwonnen Leven - Paul Bos | Highergroundnb.org

...npak en daar ligt haar grote kracht en onderscheiden we ons van de vele andere methodes ... Herwonnen leven - 9789081725057 - De Fakkel ... . Als niet-roker wordt u een andere mens, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw omgeving. Annette is met vrienden op weg naar een mooie vakantie in Luxemburg. Een heftig auto-ongeluk zet een dikke streep door haar vakantieplannen. Het ongeluk werd haar bijna fataal en Annette ontwaakt uit een coma. Haar geheugen blijkt volledig uitgewist te zijn. "Ik herkende mijn moeder niet meer." Ze moet weer helemaal opnieuw leren leven en is ... Herwonnen leven | Bos, Paul | 9789081725057 ... . "Ik herkende mijn moeder niet meer." Ze moet weer helemaal opnieuw leren leven en is bij veel dagelijkse dingen afhankelijk van anderen. Bruna Herwonnen Leven - Boek Paul Bos (908172505X) van bestellen bij Wehkamp.nl voor €13,50. Bestel Herwonnen Leven Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Bos
DIMENSIE
3,26 MB
BESTANDSNAAM
Herwonnen Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Er is één jongen die dagelijks bij mij komt. De jongen zit dikwijls op een stoel, links naast mij van het bed. Kennen doe ik hem niet of nauwelijks. 'We hebben verkering, ruim drie jaar,' hoor ik plotseling zijn stem zeggen. Mijn vingers zetten zich vast in de sprei. Met mijn geest probeer ik hier grip op te krijgen, maar kort hierna weten de lege vlokken weer weg te dwarrelen, de ruimte in. Na een auto-ongeluk dat haar bijna fataal was geworden wordt Annette wakker uit een coma. Haar geheugen blijkt volledig uitgewist te zijn. Wat is er over van haar mogelijkheden? Kan ze weer leren bewegen? Ze was bijna klaar met haar studie - kan ze die nog afmaken? Muziek speelde een grote rol in haar leven - kan ze dat nog? En haar geloof - wat is daarvan over? Hoe doe je dat: voor de tweede keer een weg gaan terwijl je de weg niet meer weet en er niemand lijkt te zijn die je de richting kan wijzen? 'Herwonnen leven' is het waargebeurde verhaal van Annette over de weg die ze is gegaan en nog steeds gaat. Een weg van strijd, van winst maar ook van verlies, van onmacht, en van vrede.

Wil je het boek lezen?Herwonnen Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Bos. Lezen Herwonnen Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN