Duizend-en-een verschrikkingen

Duizend-en-een verschrikkingen - A.P. Tsjechov | Highergroundnb.org

...hting en commentaar voorziene versie toe ... Boek: De kersenboomgaard - Geschreven door A.P. Tsjechov ... . Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Duizend-en-één-nacht vertaling in het woordenboek Nederlands - Noors - Bokmål op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Duizend-en-een verschrikkingen - A.P. Tsjechov - Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vi ... Duizend-en-een verschrikkingen, A.P. Tsjechov ... ... .00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Nieuw Verzenden Uitgeverij Papieren Tijger heeft de bundel Duizend-en-een-verschrikkingen in augustus 2011 gepubliceerd, en daarmee de letteren - in dit geval de Russische en de Nederlandse gelijktijdig - een groot genoegen gedaan, en meer dan dat. Al eerder heeft dezelfde uitgever een bundel met Tsjechov-verhalen - eveneens van de hand van dezelfde vertaler - wereldkundig gemaakt. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt, of het nu gaat om boeken of e-Books. Want boeken: daar draait het bij ons om. Als een van de best gesorteerde internetboekhandels bieden wij je boeken aan in elke denkbare categorie. Bijna elk Nederlandstalig boek dat in de handel is, kun je via ons eenvoudig vinden en bestellen. Naast een uitgebreid assortiment biedt boeken.com alle voordelen op het ... Duizend-en-een verschrikkingen . Verzamelde werken | 7 Brieven . Verzamelde werken | Deel VI Toneel . Reeksen. Russische Bibliotheek. Anna Karenina . Anton Tsjechov . Bij mij op de maan . De geschiedenis van een paard . De idioot . De kleine held en andere romans Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Duizend-en-een verschrikkingen 9789067282642 Toen Anton Tsjechov in 1899 het auteursrecht op zíjn verhalend proza verkocht aan uitgever Adolf Marx besloot hij het werk uit zíjn beginperiode niet op te nemen in de betreffende verzamelde......

INFORMATIE

AUTEUR
A.P. Tsjechov
DIMENSIE
6,26 MB
BESTANDSNAAM
Duizend-en-een verschrikkingen.pdf

OMSCHRIJVING

Toen Anton Tsjechov in 1899 het auteursrecht op zíjn verhalend proza verkocht aan uitgever Adolf Marx besloot hij het werk uit zíjn beginperiode niet op te nemen in de betreffende verzamelde en opnieuw geredigeerde werken.Onder die eerste en uitgesloten humoresken en bagatellen – vooral geschreven om in zijn levensonderhoud te voorzien – bevinden zich desondanks enkele pareltjes van vertelkunst waarin het talent van Tsjechov zichtbaar is.Het merendeel van de hier gepresenteerde twintig stukjes, zijnde het complete gepubliceerde verhalend werk uit de jaren 1880 en 1881, verschijnt voor het eerst in een Nederlandse vertaling. Een beknopte beschouwing over Tsjechovs jeugd en toelichtende aantekeningen van de hand van de vertaler, G.C. Zilverschoon, completeren het geheel.Bij Papieren Tijger verscheen eerder van dezelfde vertaler een bundel met verhalen van Tsjechov: ''Laster en andere vertellingen''.

Wil je het boek lezen?Duizend-en-een verschrikkingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.P. Tsjechov. Lezen Duizend-en-een verschrikkingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN