Wiskundewereld - Wiskunde in het menselijk lichaam

Wiskundewereld - Wiskunde in het menselijk lichaam - Penny Dowdy | Highergroundnb.org

...y Dowdy, Prijs: € 13,00, ISBN/ISBN13: 9789461750075, Categorie: Boek, Het menselijk lichaam zit vol met verbazingwekkende wiskundige feit ... Wiskunde in het menselijk lichaam - Bibliotheek.nl ... ... Wiskundewereld. Wiskunde in het Menselijk Lichaam ... Het menselijk lichaam zit vol met verbazingwekkende wiskundige feiten. Wist je dat een nies met 160 kilometer per uur uit je neus komt? En weet je hoe groot de kans is dat je dezelfde haarkleur hebt als je vader? Het menselijk lichaam zit vol met verbazingwekkende wiskundige feiten. Wist je dat een nies met 160 kilometer per uur uit je neus komt? En weet je hoe groot de kans is dat je dezelfde haarkleur hebt als je va ... Wiskunde in het menselijk lichaam - Penny Dowdy ... ... . Wist je dat een nies met 160 kilometer per uur uit je neus komt? En weet je hoe groot de kans is dat je dezelfde haarkleur hebt als je vader? In Wiskunde in het menselijk lichaam kom je alles te weten over de wiskunde in je lichaam en kun je zelf aan de slag met leuke opdrachten Bezig met toevoegen... Welkom Inloggen In Wiskunde Wereld kom je van alles te weten over wiskunde in het menselijk lichaam, de natuur en de bouw. De boeken staan vol verbazingwekkende wiskundige feiten, en je kunt zelf aan de slag met leuke opdrachten! De serie bestaat uit: Wiskunde in de bouw, Wiskunde in het menselijk lichaam, Wiskunde in de natuur. Leeftijd: 10-12 jaar. 17-dec-2014 - Deze pin is ontdekt door EhB Onderwijs & Pedagogie Bib. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bestel Wiskunde in het menselijk lichaam van Penny Dowdy. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wist je dat een nies met 160 km per uur je neus uitkomt? Ontdek dat het menselijk lichaam vol zit met getallen en wiskunde. Met opdrachten en kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar.; Door Penny Dowdy; Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken Genre Kinderboek, Non-Fictie Onderwerpen Filosofie en grondslagen van de wiskunde, wiskunde, jeugdboeken ; informatie - biologie, Informatieve boeken, Wiskunde, Wetenschap en Techniek, Menskunde, Techniek (<12 jaar), Menselijk lichaam; algemeen, Kinderboeken, Stripverhalen Taal Nederlands Serie Wiskundewereld Meer informatie Uitgever Ars Scribendi, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Penny Dowdy
DIMENSIE
3,48 MB
BESTANDSNAAM
Wiskundewereld - Wiskunde in het menselijk lichaam.pdf

OMSCHRIJVING

Het menselijk lichaam zit vol met verbazingwekkende wiskundige feiten. Wist je dat een nies met 160 kilometer per uur uit je neus komt? En weet je hoe groot de kans is dat je dezelfde haarkleur hebt als je vader?In Wiskunde in het menselijk lichaam kom je alles te weten over de wiskunde in je lichaam en kun je zelf aan de slag met leuke opdrachten!

Wil je het boek lezen?Wiskundewereld - Wiskunde in het menselijk lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Penny Dowdy. Lezen Wiskundewereld - Wiskunde in het menselijk lichaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN