Uw enige troost

Uw enige troost - Pieters | Highergroundnb.org

... Mijn enige troost - 9789033127403 Wat is uw enige troost; Wat is uw enige troost ... Wat is uw enige troost van ds. J.W. Kersten kopen? ... . € 1,10 per stuk (1 stuk = set van 10 traktaten ) NETTO PRIJS. Bij grotere aantallen is de volgende korting van toepassing: Per 10 stuks (100 traktaten) : 10% korting Per 100 stuks (1.000 traktaten) : 20% korting d. In de wetenschap dat u niet met vergankelijke dingen, zilver of goud, vrijgekocht bent van uw zinloze levenswandel, die u door de vaderen overgeleverd is, maar met het kostbaar bloed van Christus, als van een smetteloos en onbevlekt Lam. 1 Petrus 1:18-19. Maar als wij in het licht wandelen, zoals Hij in het licht is ... Wat is uw enige troost in leven en sterven? - MJSchuurman ... . 1 Petrus 1:18-19. Maar als wij in het licht wandelen, zoals Hij in het licht is, hebben wij gemeenschap met elkaar, en het bloed van Jezus Christus, Zijn ... Wat is uw enige troost is een boek van ds. J.W. Kersten. ISBN 9789033604553 en 518 pagina's. Koop bij Gebr. Koster voor 37,94 euro Wat is uw enige troost? De leerling zegt: Dit, dat ik met lichaam en ziel, beide in het leven en sterven, niet mijn, maar mijns getrouwen Zaligmakers Jezus Christus eigen ben. Dat wil zeggen: ik ben helemaal, met lichaam en ziel, voor altijd, in leven en sterven, niet Wat is Uw enige troost?, Predikanten, Theologie, BKTHEO02989 | Wat is Uw enige troost? Bijbels dagboek naar aanleiding van de Heidelbergse... Wat is uw enige troost in leven en in sterven? Erwin Luimes belicht de prachtige waarheden in Zondag 1 van de Heidelbergse Catechismus. Maar zijn deze waarheden ook echt van toepassing op jouw leven? Vertalingen in context van "troost" in Nederlands-Frans van Reverso Context: enige troost, troost voor, een schrale troost, troost vinden, troost bieden "Wat is uw enige troost, beide in leven en in sterven? Dat ik met lichaam en ziel, beide in leven en sterven, niet mijns, maar mijns getrouwen Zaligmakers Jezus Christus eigen ben, die met zijn dierbaar bloed voor al mijn zonden volkomenlijk betaald...." Daarna stopt mijn geheugen. Eigenlijk hoef ik ook niet meer te weten. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, SLIEDRECHT, J. van - Adam en Christus. Uw Enige Troost. Prediking van de Heidelbergse Catechismus. Zondag 1-7....

INFORMATIE

AUTEUR
Pieters
DIMENSIE
3,23 MB
BESTANDSNAAM
Uw enige troost.pdf

OMSCHRIJVING

Belijdenis doen is ervoor uit komen dat we Gods naam hoog hebben, dat we God liefhebben, dat we bij Hem (willen) horen; belijdenis doen is 'ja' zeggen tegen God. Om eerlijk belijdenis te kunnen doen, moeten we weten, wát God ons belooft en van ons eist. Het is dan ook belangrijk Gods beloften en eisen in Zijn heilig Woord nauwgezet te onderzoeken.Met het doen van belijdenis erken je Gods recht op je leven, omhels je Zijn genade-beloften en beloof je God onvoorwaardelijk te gehoorzamen. Het heeft dan ook alles te maken met de beloften die God ons bij de Doop heeft gedaan.Verder heeft het ook en vooral te maken met het Avondmaal. In Uw enige troost begeleidt ds. Pieters stap voor stap mensen die belijdenis van het geloof willen afleggen. In meer dan dertig lessen bereidt hij ze voor op deze belangrijke dag in hun leven.

Wil je het boek lezen?Uw enige troost in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieters. Lezen Uw enige troost Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN