GPS wijzer

GPS wijzer - Foeke Jan Reitsma | Highergroundnb.org

...t succes van het boek Gps wijzer voor outdoorgebruikers is er ook het boek voor de Garmin Edge's: Gps Wijzer, de Gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser is een helder en duidelijk geschreven boek om je Garmin Edge goed te leren kennen ... GPS wijzer ... . GPS Wijzer voor de sportieve en recreatieve fietser; Accessoires. Siliconenhoes Edge Explore . Bij ons € 20,- Draagtas hardcase . Bij ons: € 15,- Garmin fietssteun Edge 2x . Bij ons € 9,- Outfront fietssteun Edge . Bij ons: € 40 ... Gps wijzer geeft heldere instructies om aan de slag te gaan met outdoor GPS van Garmin, BaseCamp en kaarten. www.gps-wijzer.nl. MrGPS. Vier uur videocursus waarin alles aan bod komt ... Handleiding Garmin Edge 800 voor fietsers ... - GPS Wijzer ... . Bij ons € 9,- Outfront fietssteun Edge . Bij ons: € 40 ... Gps wijzer geeft heldere instructies om aan de slag te gaan met outdoor GPS van Garmin, BaseCamp en kaarten. www.gps-wijzer.nl. MrGPS. Vier uur videocursus waarin alles aan bod komt om echt plezier te gaan hebben van je Garmin GPS en het programma Basecamp. Gps wijzer richt zich op iedereen die een Garmin outdoor-gps heeft of wil aanschaffen. Alle informatie is direct toegankelijk via het register en de zeer duidelijke hoofdstukindeling. Bekijk dit ebook bij voorkeur op een tablet, omdat daarop de opmaak het beste tot zijn recht komt. Deel 1 van het boek instrueert je in het gebruik van je gps....

INFORMATIE

AUTEUR
Foeke Jan Reitsma
DIMENSIE
3,30 MB
BESTANDSNAAM
GPS wijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Door zijn unieke opzet is de GPS-wijzer een bron van informatie voor iedereen die een outdoor-gps heeft of overweegt er een aan te schaffen. Deel 1 van het boek instrueert je in het gebruik van je gps; de meest populaire apparaten van Garmin, Memory Map en Satmap worden uitvoerig toegelicht – inclusief Garmins nieuwe GPSMap 62 en 78. Je zult nooit meer verdwalen; en routes volgen en maken kun je als de beste. Deel 2 leidt je binnen in de wereld van onder andere kaarten, softwareprogramma's en gps-activiteiten als Geocaching en Wherigo. Talloze internetsites en -activiteiten worden besproken. Voer voor gevorderden, tot in lengte van dagen! De heldere structuur en hoofdstukindeling zorgen ervoor dat je op elk moment direct vindt wat van jouw gading is. Daardoor is gps wijzer een gebruiksboek dat meegaat naar buiten en bij slecht weer naast je computer ligt.

Wil je het boek lezen?GPS wijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Foeke Jan Reitsma. Lezen GPS wijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN