GPS wijzer

GPS wijzer - Foeke Jan Reitsma | Highergroundnb.org

..., Dakota en Monterra) en de bijbehorende software BaseCamp ... GPS wijzer ... . Geschreven bij GPS Wijzer. Al 18 jaar gebruik ik een Garmin wandel GPS. Omdat ik toch nog vragen heb over het gebruik heb ik het boekje gekocht. Ik ben het van vooraan gaan lezen, dus ik heb niet de stukken overgeslagen waarvan ik dacht dat ik dat al kende, en de hoeveelheid dat ik er van heb opgestoken is verbazingwekkend. Deze nieuwste uitgave van gps wijzer de gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietsers is een geweldig instructieboek met maar liefst 232 pagina's. Het staat vol met stap voor stap instructies, handige ti ... Handleiding Garmin Edge 800 voor fietsers ... - GPS Wijzer ... . Het staat vol met stap voor stap instructies, handige tips en oefeningen. Het is een boek voor alle Garmin Edge toestellen (Explore, 1030, 830, 820, 810, Explore 820, 1000 ... GPS wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser - Joost Verbeek Voor de Garmin Edge - Vierde druk 2020 De beste handleiding voor je Garmin Edge Het boek Gps wijzer voor de recreatieve en sportieve fietser is alweer in de vierde herziene editie uit gekomen. Geschreven bij GPS Wijzer. Al 18 jaar gebruik ik een Garmin wandel GPS. Omdat ik toch nog vragen heb over het gebruik heb ik het boekje gekocht. Ik ben het van vooraan gaan lezen, dus ik heb niet de stukken overgeslagen waarvan ik dacht dat ik dat al kende, en de hoeveelheid dat ik er van heb opgestoken is verbazingwekkend. GPS Wijzer GPS Wijzer is hét hulpmiddel om alles uit je Garmin outdoor- of sport-gps te halen. Alles komt aan bod: van simpelweg `hoe kom ik zonder te verdwalen bij mijn startpunt terug tot `hoe plan ik een spannende tocht door een uitdagende omgeving of `hoe maak ik mijn workouts om mijn prestaties te verbeteren. GPS Wijzer GPS Wijzer is hét hulpmiddel om alles uit je Garmin outdoor- of sport-gps te halen. Alles komt aan bod: van simpelweg 'hoe kom ik zonder te verdwalen bij mijn startpunt terug' tot 'hoe plan ik een spannende tocht door een uitdagende omgeving' of 'hoe maak ik mijn workouts om mijn prestaties te verbeteren'. GPS Wijzer - Zevende druk 2019 - Jan Reitsma en Joost Verbeek . De nieuwste zevende editie van gps wijzer (vijftiende druk)...

INFORMATIE

AUTEUR
Foeke Jan Reitsma
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
GPS wijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Door zijn unieke opzet is de GPS-wijzer een bron van informatie voor iedereen die een outdoor-gps heeft of overweegt er een aan te schaffen. Deel 1 van het boek instrueert je in het gebruik van je gps; de meest populaire apparaten van Garmin, Memory Map en Satmap worden uitvoerig toegelicht – inclusief Garmins nieuwe GPSMap 62 en 78. Je zult nooit meer verdwalen; en routes volgen en maken kun je als de beste. Deel 2 leidt je binnen in de wereld van onder andere kaarten, softwareprogramma's en gps-activiteiten als Geocaching en Wherigo. Talloze internetsites en -activiteiten worden besproken. Voer voor gevorderden, tot in lengte van dagen! De heldere structuur en hoofdstukindeling zorgen ervoor dat je op elk moment direct vindt wat van jouw gading is. Daardoor is gps wijzer een gebruiksboek dat meegaat naar buiten en bij slecht weer naast je computer ligt.

Wil je het boek lezen?GPS wijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Foeke Jan Reitsma. Lezen GPS wijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN