De brievenbus van Mevrouw De Vries

De brievenbus van Mevrouw De Vries - Stephan Steinmetz | Highergroundnb.org

...en vragen. Ze snapt er doorgaans niets van ... De brievenbus van Mevrouw De Vries - leestafel.info ... . Mevrouw De Vries is geen uitzondering. Overal in Nederland raken ... De brievenbus van Mevrouw De Vries. Midden in de Indische buurt van Amsterdam woont mevrouw De Vries, een oude, gehandicapte dame. Elke dag ontvangt ze een officiële brief van een instantie. Tweeduizend brieven gedurende acht jaar over busjesvervoer, thuiszorg, hulpmiddelen; met instructies, formulieren, mededelingen en vragen. Ze snapt er doorgaans niets van. Koop nu ... Bureau ISBN - De brievenbus van Mevrouw De Vries ... . Ze snapt er doorgaans niets van. Koop nu De brievenbus van Mevrouw De Vries van Stephan Steinmetz bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De buurman van mevrouw De Vries, Stephan Steinmetz, hielp haar met de post en maakte een selectie uit de tweeduizend brieven. Zijn onthutsende boek brengt de privatiseringsdrang van de laatste jaren haarscherp in kaart. Het geeft een kijkje in de kille ziel van een overheid die uit is op marktwerking, koste wat kost. De buurman van mevrouw De Vries, Stephan Steinmetz, hielp haar met de post en maakte een selectie uit de tweeduizend brieven. Zijn onthutsende boek brengt de privatiseringsdrang van de laatste jaren haarscherp in kaart. Het geeft een kijkje in de kille ziel van een overheid die uit is op marktwerking, koste wat kost. 22-jun-2013 - De brievenbus van Mevrouw De Vries - Leer hoe het niet moet: overbodige, zelfingenomen en onduidelijke brieven. Als je door de tweeduizend brieven zapt die mevrouw De Vries ontving tussen 2002 en 2010, komen de effecten van het optreden van de verzorgingsstaat op individueel niveau in beeld en zien we wat een theoretisch concept als markt-werking doet met het dagelijks leven van al die tienduizen- De brievenbus van Mevrouw De Vries: Gekmakende post van onze (semi-)overheid (Dutch Edition) eBook: Steinmetz, Stephan: Amazon.fr De brievenbus van Mevrouw De Vries: gekmakende post van onze semi-overheid (Dutch Edition) eBook: Stephan Steinmetz: Amazon.de: Kindle-Shop Onze chauffeurs die de brievenbussen legen, komen daardoor steeds meer brievenbussen tegen waar bijna niets meer in zit. Deze brievenbussen worden dus eigenlijk (bijna) niet meer gebruikt. Daarom verwijderen of verplaatsen we deze brievenbussen naar een andere punt waar meer mensen komen, zodat de brievenbus weer vaker wordt gebruikt. De brievenbus van mevrouw de Vries - Stephan Steinmetz Midden in de Indische buurt van Amsterdam woont mevrouw De Vries, een oude, gehandicapte dame. De laatste jaren ontvangt ze elke dag een officiële brief van een instantie. Nu eens van de overheid, dan weer van de winnaar van een aanbesteding....

INFORMATIE

AUTEUR
Stephan Steinmetz
DIMENSIE
7,74 MB
BESTANDSNAAM
De brievenbus van Mevrouw De Vries.pdf

OMSCHRIJVING

Midden in de Indische buurt van Amsterdam woont mevrouw De Vries, een oude, gehandicapte dame. Elke dag ontvangt ze een officiële brief van een instantie. Tweeduizend brieven gedurende acht jaar over busjesvervoer, thuiszorg, hulpmiddelen; met instructies, formulieren, mededelingen en vragen. Ze snapt er doorgaans niets van. Mevrouw De Vries is geen uitzondering. Overal in Nederland raken ouderen in de war door brieven die overbodig zijn of onbegrijpelijk of die schaamteloze reclame bevatten.De buurman van mevrouw De Vries, Stephan Steinmetz, hielp haar met de post en maakte een selectie uit de tweeduizend brieven. Zijn onthutsende boek brengt de privatiseringsdrang van de laatste jaren haarscherp in kaart. Het geeft een kijkje in de kille ziel van een overheid die uit is op marktwerking, koste wat kost.

Wil je het boek lezen?De brievenbus van Mevrouw De Vries in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephan Steinmetz. Lezen De brievenbus van Mevrouw De Vries Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN