De bridgebijbel

De bridgebijbel - J. Pottage | Highergroundnb.org

...strijdbridge C1. 12,80. Verkoop door bol ... Boeken - Boekenbestellen.nl ... .com In winkelwagen Advertentie Service & contact De bridgebijbel. Auteur:Julian Pottage. Nederlands; 256 pagina's; Veltman Uitgevers; februari 2007; Samenvatting. Vergroot uw beheersing van het mooiste kaartspel dat er is met dit uitgebreide en toch handzame naslagwerk.Meer dan 300 voorbeelden van bieden en spelen met allerlei soorten handen wijzen u de weg van openingsbod tot eindspeltechniek. De bridgebijbel (eBook) De bridgebijbe ... bol.com | Bridge, Ton Schipperheijn | 9789491761010 | Boeken ... . De bridgebijbel (eBook) De bridgebijbel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De bridgebijbel PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De bridgebijbel. Vergroot uw beheersing van het mooiste kaartspel dat er is met dit uitgebreide en toch handzame naslagwerk. De bridgebijbel | ISBN 9789059205833 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De bridgebijbel (eBook) J. Pottage is een geweldige auteur. Download en lees het boek De bridgebijbel op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De bridgebijbel in PDF, ePUB, MOBI. Vergroot uw beheersing van het mooiste kaartspel dat er is met dit uitgebreide en toch handzame naslagwerk. Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Add tags for "De bridgebijbel : hoe u succesvol bridge speelt". Be the first. Similar Items. Related Subjects: (1) Bridge. Confirm this request. You may have already requested this item. Please select Ok if you would like to proceed with this request anyway. Linked Data. More info about Linked Data De bridgebijbel van Julian Pottage uit het genre Sport & Hobby kopen? Vergroot uw beheersing van het mooiste kaartspel dat er is met dit uitgebreide en toch handzame naslagwerk. Meer dan 300 voorbeelden van bieden en spelen met allerlei soorten handen wijzen u de weg van openingsbod tot eindspeltechniek. De Bridgebijbel € 12,50. DETAILS ADD ... bedankt voor de erg vlotte afhandeling! ... Joost prinsen (1942) trad op in televisieseries als De stratenmakeropzeeshow, J.J. de Bom, De Zevensprong en Het Klokhuis. Hij is de medebedenker en presentator van de televisiequiz Met het mes op tafel. Prinsen debuteerde als schrijver met het succesvolle herfstdagboek De scharrelaar. debijbel.nl is onlangs vernieuwd en al gauw kwamen er verzoeken om het kopiëren van bijbelteksten te vergemakkelijken. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat er een speciale knop is toegevoegd aan de website die het mogelijk maakt teksten zo te kopiëren dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn om te delen, of om op te nemen in een document of presentatie. J. POTTAGE - 2007 - Vergroot uw beheersing van het mooiste kaartspel dat er is met dit uitgebreide en toch handzame naslagwerk. Meer dan 300 voorbeeld… | Veilig & direct b...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Pottage
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
De bridgebijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Vergroot uw beheersing van het mooiste kaartspel dat er is met dit uitgebreide en toch handzame naslagwerk. Meer dan 300 voorbeelden van bieden en spelen met allerlei soorten handen wijzen u de weg van openingsbod tot eindspeltechniek. Alle aspecten van goed bridge komen aan de orde: communicatie door bieden en signaleren, kaartwaardering, speelplan, spel uittellen, aanwijzingen zoeken en misleidend af- en tegenspel.

Wil je het boek lezen?De bridgebijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Pottage. Lezen De bridgebijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN