Het ABC van de biografie

Het ABC van de biografie - Hans Renders | Highergroundnb.org

... levensverhalen van meer of minder beroemde mensen en bieden de lezer veelal verrassende inzichten over de plaatsen en de tijd waarin die personen leefden ... Nederlandse biografieën worden besproken op ... ... . Biografieën zijn er in vele soorten en maten. Dit boek vertelt daar meer over. Het is onderverdeeld in diverse lemma's over de hedendaagse biografie. Het ABC van de biografie. AUP, september 2018 ISBN 9789462986985, 244 pagina's > hardcover € 29,99. o.a. te koop bij bol.com >> In 26 prikkelende essays belichten de gezaghebbende biografen Nigel Hamilton en Hans Renders de valkuilen en vergezichten va ... Het ABC van de biografie door Hans Renders vanaf 1 ... ... . o.a. te koop bij bol.com >> In 26 prikkelende essays belichten de gezaghebbende biografen Nigel Hamilton en Hans Renders de valkuilen en vergezichten van dit steeds populairder wordende genre. Biografieën, we lezen ze graag. Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Het ABC van de biografie | Hans Renders. Zet op mijn lijst . Biografieën, we lezen ze graag. Ze vertellen de levensverhalen van meer of minder beroemde mensen en bieden de lezer veelal verrassende inzichten over de plaatsen en de tijd waarin die personen leefden. Het ABC van de biografie Vorig jaar verscheen bij de Amsterdam University Press de bundel Het ABC van de biografie , geschreven door Hans Renders en Nigel Hamilton. In zesentwintig toegankelijke essays belichten deze twee auteurs, beide biografen, de biografie in al haar facetten. Omschrijving Het ABC van de biografie. Biografieën, we lezen ze graag. Ze vertellen de levensverhalen van meer of minder beroemde me...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Renders
DIMENSIE
10,74 MB
BESTANDSNAAM
Het ABC van de biografie.pdf

OMSCHRIJVING

Biografieën, we lezen ze graag. Ze vertellen de levensverhalen van meer of minder beroemde mensen en bieden de lezer veelal verrassende inzichten over de plaatsen en de tijd waarin die personen leefden. Biografieën zijn er in vele soorten en maten. Dit boek vertelt daar meer over. Het is onderverdeeld in diverse lemma's over de hedendaagse biografie. Behandeld worden onder meer genres, invalshoeken, bekende biografen en thema's. Onder de A vindt de lezer 'Amerika', 'Autobiografie' en 'Autoriseren'. Onder de P 'Psychologiseren', de R bevat 'Religie', etcetera. Bij elk lemma staat een blokje 'Literatuur', en achterin het boek bevindt zich een uitgebreid personenregister.

Wil je het boek lezen?Het ABC van de biografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Renders. Lezen Het ABC van de biografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN