Extreme sporten - deel

Extreme sporten - deel - Kate Scarborough | Highergroundnb.org

...enging van grote sponsoren de afgelopen jaren flink toegenomen ... Extreme sporten - Wikipedia ... . Kleinere takken van sport groeien in een mum van tijd uit tot ... Deel deze lijst: Extreme sporten (ook wel actie sport, aggro sport en avontuurlijke sporten) is een populaire term voor bepaalde activiteiten gezien als het hebben van een hoge mate van inherente gevaar. Deze activiteiten omvatten vaak de snelheid, hoogte, ... Deel dak sportcentrum Valkencourt stort in: 'We hoorden een enorme klap' Door de extreme regenval van gisterenavond is een deel van het dak van fitnessclub Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard ingestort. De geplande heropening van woensdag komt desondanks niet in ... Betoog Nederlands Extreme Sporten | Scholieren.com ... . De geplande heropening van woensdag komt desondanks niet in gevaar, zegt de leiding. Extreme sport met hoog risico. Amsterdam Het aantal reddingen van kitesurfers uit levenbedreigende situaties is dit jaar gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Ook het aantal verwondingen stijgt.... Van onze verslaggeefster Anna van den Breemer 20 augustus 2010, 0:00 Extreem sporten is niet gevaarlijk, vinden waaghalzen Natalia Molchanova won in 2005 het eerste wereldkampioenschap free-diving voor vrouwen in Villefranche-sur-Mer. Beeld afp De 53-jarige ... Deelname aan de Volvo Ocean Race, een extreme sport. Waarom doen mensen zoiets? Er is een groep mensen die gedreven wordt door deelname aan extreme sporten. Waar komt de aantrekkingskracht om extreme uitdagingen aan te gaan vandaan? Motieven. Deelname aan gevaarlijke sporten heeft verschillende motieven. Er is geen enkelvoudige verklaring. Zoals het tijdschrift Time zegt, benadrukt de groeiende populariteit van 'extreme sporten' — sporten waarin de deelnemers grote persoonlijke risico's neme...

INFORMATIE

AUTEUR
Kate Scarborough
DIMENSIE
6,23 MB
BESTANDSNAAM
Extreme sporten - deel.pdf

OMSCHRIJVING

Extreme sporten Kate Scarborough Dit boek gaat over extreme sporten. Van skateboarden tot raften op wild water. En voor de sportieve lezers ook het verhaal Dromen in de halfpipe. Extreme sporten, uit de serie Go Turbo staat vol met gave weetjes, stoere feiten en heel veel websites. Extreme sporten heeft het keurmerk Makkelijk Lezen van Stichting Makkelijk Lezen, zie www.stichtingmakkelijklezen.nl. De makkelijk lezen-serie Go Turbo biedt leuke, informatieve boeken voor kinderen vanaf negen jaar die moeite hebben met lezen. De serie heeft titels over avontuurlijke onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Moeilijke woorden zijn vetgedrukt en worden achter in het boek uitgelegd. De boeken kenmerken zich door een aantrekkelijke lay-out en korte hoofdstukken met korte zinnen en eenvoudige woorden. De tekst is gezet in een prettig leesbaar lettertype en wordt ondersteund door fraaie full colour foto¿s. Ieder boek bevat ook een spannend verhaal. De aantrekkelijke, kleurrijke illustraties bij elk verhaal ondersteunen de tekst en brengen het verhaal tot leven.

Wil je het boek lezen?Extreme sporten - deel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Scarborough. Lezen Extreme sporten - deel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN