Neem uw leven in eigen handen

Neem uw leven in eigen handen - Chris Cotteleer | Highergroundnb.org

...en vertrekt "Neem Uw Leven in Eigen Handen" van iemands eigen, hoogstpersoonlijke waarden ... Hoe neem je de regie over je leven weer in eigen handen ... ... . Pas dan is succes verzekerd bij de zoektocht naar zelfvertrouwen, zingeving en geluk. Dat werd Chris Cotteleer overduidelijk tijdens zijn jarenlange ervaring als Personal Life Coach. Anders dan andere zelfhulpboeken vertrekt Neem Uw Leven in Eigen Handen van iemands eigen, hoogstpersoonlijke waarden. Pas dan is succes verzekerd bij de zoektocht naar zelfvertrouwen, zingeving en geluk. Dat werd Chris Cotteleer overduidelijk tijdens zijn jarenlange ervaring als Personal Li ... Neem uw leven in eigen handen | Chris Cotteleer ... . Dat werd Chris Cotteleer overduidelijk tijdens zijn jarenlange ervaring als Personal Life Coach. In dit boek reikt hij allen die hun leven in eigen hand willen nemen heldere en werkbare ... 27 november,2017 Iris Koops Je leven in eigen hand - verder na narcistische mishandeling Dit boek is een vervolg op het werkboek. Bij mij ontstond de wens om enkele onderwerpen die ik in het werkboek behandel verder uit te diepen. Ook wilde ik nieuwe onderwerpen behandelen en hier diverse professionals van binnen en buiten ons … Lees "Je leven in eigen hand" verder NEEM DE REGIE VAN JE LEVEN WEER IN EIGEN HANDEN. De hulpkaart helpt je de regie te houden wanneer dat even wat moeilijker wordt. Het is een kaartje zo groot als een bankpas waarop je alle informatie kan zetten die van belang is wanneer je even hulp nodig hebt. Neem uw leven in eigen handen direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Praktijk voor handlijnkunde: Neem uw leven in eigen hand Posted by Agnes Tieben On September 10, 2012 In Paranormaal , Skepticisme 102 Comments Ieder jaar in augustus wordt in het dorpje waar ik woon een evenement met rommelmarkt en oude ambachte...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Cotteleer
DIMENSIE
10,25 MB
BESTANDSNAAM
Neem uw leven in eigen handen.pdf

OMSCHRIJVING

Anders dan andere zelfhulpboeken vertrekt Neem Uw Leven in Eigen Handen van iemands eigen, hoogstpersoonlijke waarden. Pas dan is succes verzekerd bij de zoektocht naar zelfvertrouwen, zingeving en geluk. Dat werd Chris Cotteleer overduidelijk tijdens zijn jarenlange ervaring als Personal Life Coach. In dit boek reikt hij allen die hun leven in eigen hand willen nemen heldere en werkbare methoden aan om hun dromen waar te maken, en dat in harmonie met de waarden die voor haar of hem het belangrijkste zijn. Neem Uw Leven in Eigen Handen biedt de instrumenten om te ontdekken wat echt telt in het leven. Het helpt lezers hun persoonlijke doelen klaar en duidelijk te bepalen en legt uit hoe ze kunnen worden bereikt. De moeilijke weg naar zelfontdekking en vervolmaking wordt gemakkelijk gemaakt door de bijzonder bruikbare oefeningen. Neem Uw Leven in Eigen Handen brengt succes binnen bereik van iedereen.

Wil je het boek lezen?Neem uw leven in eigen handen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Cotteleer. Lezen Neem uw leven in eigen handen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN