Neem uw leven in eigen handen

Neem uw leven in eigen handen - Chris Cotteleer | Highergroundnb.org

.... Ook wilde ik nieuwe onderwerpen behandelen en hier diverse professionals van binnen en buiten ons … Lees "Je leven in eigen hand" verder NEEM DE REGIE VAN JE LEVEN WEER IN EIGEN HANDEN ... Hoe neem je de regie over je leven weer in eigen handen ... ... . De hulpkaart helpt je de regie te houden wanneer dat even wat moeilijker wordt. Het is een kaartje zo groot als een bankpas waarop je alle informatie kan zetten die van belang is wanneer je even hulp nodig hebt. Neem uw leven in eigen handen direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Praktijk voor handlijnkunde: Neem uw leven in eigen hand Poste ... Neem uw leven in eigen handen | Chris Cotteleer ... . Neem uw leven in eigen handen direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Praktijk voor handlijnkunde: Neem uw leven in eigen hand Posted by Agnes Tieben On September 10, 2012 In Paranormaal , Skepticisme 102 Comments Ieder jaar in augustus wordt in het dorpje waar ik woon een evenement met rommelmarkt en oude ambachten georganiseerd. Na George z'n aanslag op uw leven, heeft de Broederschap de zaken in eigen handen genomen. Après que George a tenté de vous tuer, la confrérie a décidé de prendre les choses en main . Ik neem de zaken in eigen handen . Woning en Gezin is een platform dat gezinnen ondersteunt op alle vlakken. Wij ontzorgen al meer dan 12 jaar Vlaamse gezinnen op vlak van verzekeringen t.e.m. zonnepanelen. Na een doorgedreven analyse zorgen wij voor een volledig geoptimaliseerde administratie. Kortom: Wij regelen alles van A tot Z! 2 Dit is wat ik versta onder 'UW LEVEN IN EIGEN HANDEN HEBBEN': Als u de slaap-,reis- en werktijden buiten beschouwing laat evenals de dagelijkse verplichtingen, dan blijft er in een mensenleven maar één of twee uur per dag over om te doen wat u Hoe neem je je leven weer in eigen hand? Hier zijn 7 tips om je daarbij te helpen: 1. Word een leider. Misschien zeg je nu: "Wie, ik? Ik ben niet eens een manager, ik werk voor iemand anders!" Maar leiderschap heeft niets te maken met de baas spelen over andere mensen. Zo bezit jij hetzelfde vermogen om de regie over je eigen leven te voeren. Jij kunt elk script dat je kunt bedenken voor het verhaal van je eigen leven omvormen tot de werkelijke en tastbare film van jouw leven. Een goede film op het witte doek en de film van het echte leven, van jóuw leven, verschillen in feite niet zoveel van elkaar. Aan de hand van een aantal criteria komen we tot een definitie van de regie nemen. Wanneer u de regie over uw leven pakt dan: neemt u het heft in eigen hand en geeft u sturing aan uw leven daar waar mogelijk; weet u waar uw invloed ligt en waar u regie kunt pakken maar weet u ook waar uw invloed stopt en wat u moet loslaten; richt u uw leven in ... Neem uw spelling in eigen handen Nederland is e...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Cotteleer
DIMENSIE
9,79 MB
BESTANDSNAAM
Neem uw leven in eigen handen.pdf

OMSCHRIJVING

Anders dan andere zelfhulpboeken vertrekt Neem Uw Leven in Eigen Handen van iemands eigen, hoogstpersoonlijke waarden. Pas dan is succes verzekerd bij de zoektocht naar zelfvertrouwen, zingeving en geluk. Dat werd Chris Cotteleer overduidelijk tijdens zijn jarenlange ervaring als Personal Life Coach. In dit boek reikt hij allen die hun leven in eigen hand willen nemen heldere en werkbare methoden aan om hun dromen waar te maken, en dat in harmonie met de waarden die voor haar of hem het belangrijkste zijn. Neem Uw Leven in Eigen Handen biedt de instrumenten om te ontdekken wat echt telt in het leven. Het helpt lezers hun persoonlijke doelen klaar en duidelijk te bepalen en legt uit hoe ze kunnen worden bereikt. De moeilijke weg naar zelfontdekking en vervolmaking wordt gemakkelijk gemaakt door de bijzonder bruikbare oefeningen. Neem Uw Leven in Eigen Handen brengt succes binnen bereik van iedereen.

Wil je het boek lezen?Neem uw leven in eigen handen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Cotteleer. Lezen Neem uw leven in eigen handen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN