Hart op drift

Hart op drift - Gerda van Wageningen | Highergroundnb.org

...rlanglijst. Beschrijving. Anaïs is nog maar net bevallen van een tweeling als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde aan zijn leven heeft gemaakt ... Hart op drift - Gerda van Wageningen - 9789491259982 ... ... . Ze mist hem, heeft geen antwoord op ... Hart op drift Gerda van Wageningen • Boek • paperback. Samenvatting . Anaïs is nog maar kort geleden bevallen van een tweeling als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Bestel Hart op drift - grote letter uitgave Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klan ... Hart op drift | Gerda van Wageningen - Doorbraak winkel ... . Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Bestel Hart op drift - grote letter uitgave Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Met grote letter gedruktGerda van Wageningen Anaïs is nog maar kort geleden bevallen van een tweeling als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Ze mist... Get this from a library! Hart op drift : familieroman. [Gerda van Wageningen] -- De jonge moeder van een tweeling wordt geconfronteerd met de zelfdoding van haar man; haar schoonouders geven haar de schuld van zijn daad. HART OP DRIFT; WAGENINGEN, GERDA VAN; EAN 9789036432245; GLB; Grote Letter Bibliotheek Christelijke boekhandel/webwinkel De Goede Boekenhoek - Met een boekske in een hoekske. Boeken, E-Books Bestel Hart op drift eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Get this from a library! Hart op drift : familieroman. [Gerda van Wageningen] -- De jonge moeder van een tweeling wordt geconfronteerd met de zelfdoding van haar man; haar schoonouders geven haar de schuld van zijn daad. Anaïs is nog maar net bevallen van een tweeling als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde aan zijn leven heeft gemaakt. Ze mist hem, heeft geen antwoord op de verbijsterende vraag: waarom, en loopt voortdurend tegen allerlei problemen aan. Haar nabestaandenuitkering is onvoldoen......

INFORMATIE

AUTEUR
Gerda van Wageningen
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Hart op drift.pdf

OMSCHRIJVING

Met grote letter gedruktGerda van WageningenAnaïs is nog maar kort geleden bevallen van een tweeling als ze op een vreselijke dag ontdekt dat haar man een einde heeft gemaakt aan zijn leven. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit enkel zorgen. Ze mist haar man, heeft geen antwoord op de verbijsterende vraag: waarom, en loopt voortdurend tegen allerlei problemen aan. De zorg voor de tweeling rust nu helemaal op haar. De nabestaandenuitkering is onvoldoende om van te leven en het ergste van alles: haar schoonouders verwijten haar dat hun zoon zo ongelukkig was dat hij voor de dood koos.Maar Anaïs beseft dat haar kinderen haar nodig hebben en daaruit put ze de kracht om verder te gaan, alle zorgen onder ogen te zien en te proberen toch weer een waardevol leven op te bouwen. Er blijken toch mensen te zijn, die haar nog kunnen laten lachen.Gerda van Wageningen heeft sinds 1979 negentig boeken geschreven: historische romans, waarin het plattelandsleven een grote rol speelt en hedendaagse familieromans. Ze woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en werd in 2005 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Wil je het boek lezen?Hart op drift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Hart op drift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN