Ondernemen in toerisme

Ondernemen in toerisme - F.M. Go | Highergroundnb.org

...©√©n van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland ... Open Ondernemen in de stad Den Bosch | Den Bosch Ondernemen ... . Apeldoorn is de hoofdstad van de Veluwe, dat is te zien aan de vele vakantieparken, bezienswaardigheden en attracties. Waaronder iconen als Paleis Het Loo, Apenheul en Radio Kootwijk. De vrijetijdseconomie behoort tot √©√©n van de stuwende sectoren van de Apeldoornse economie. Met circa 6.700 arbeidsplaatsen ... ANVR-voorzitter Ed van Thijn, ex-minister, oud-burgemeester van Amsterdam, zei het kortgeleden nog op het ANVR Congres in Kaapstad, dat helemaal was gewijd aan duurzaam toerisme en maatschappelijk verantwoord ondernemen: 'Er is sprake van een trendbreuk. De kritische consument eist een schone en veilige vakantie-o ... Ondernemen in toerisme/dagrecreatie - Provincie Noord-Holland ... . De kritische consument eist een schone en veilige vakantie-omgeving. TOERISME KENNISCENTRUM DUURZAAM ONDERNEMEN Column Instrument Nieuwsbericht Praktijkvoorbeeld Interview. 2 DUURZAAM TOERISME Of u nu net veel te vlug de Mont Ventoux bent opgereden, er de zoveelste kathedraal heeft opzitten tijdens een citytrip, op een ezel een of andere Intussen werken de ambassadeurs 'duurzaam toerisme' van ANVR-touroperators en reisagentenhoofdkantoren verder aan het verduurzamen van hun product. Om hen te inspireren organiseert de ANVR op woensdag 15 januari 2014 op de Vakantiebeurs een inspirerende en innovatieve dag rond het thema 'Changes in Tourism'. Binnen de reisbranche wordt er in de 21 ste eeuw veel aandacht besteed MVO, het wordt een standaard voor elk bedrijf. Dit is omdat de effecten die de mens heeft op het milieu en de wereld steeds groter wordt. En juist in de toeristische sector zijn de effecten erg groot, omdat toeristen veel vervuilen, veel verbruiken (denk aan water) en daarbij niet nadenken over de gevolgen voor de lokale ... Itali√ę op 3 juni, Spanje doet het op 1 juli. De risico's worden genomen met het mes op de keel. Want voor alle landen aan de Middellandse Zee geldt: het toerisme is voor de economie van levensbelang. Recreatie en Toerisme. In dit artikel vindt u de contactgegevens van de belangenvereniging voor recreatie en toerisme. Landelijke belangenvereniging voor recreatie en toerisme. RECRON Ivo Gelsing Regiomanager Gelderland p/a Meester Boutenstraat 30 6576 DH Ooij t. 0343 - 52 47 00 f. 0343 - 52 47 01 m. 06 53 72 01 12 e. [email protected]

INFORMATIE

AUTEUR
F.M. Go
DIMENSIE
6,48 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemen in toerisme.pdf

OMSCHRIJVING

Het toerisme is in een stroomversnelling gekomen. Over de hele wereld zien wij hetzelfde beeld: steeds meer mensen zijn bezig de wereld te ontdekken of komen in een vakantie-oord tot rust. De toeristische sector in Nederland blijft achter door verbrokkeling en gebrek aan coördinatie. Deze publicatie, gebaseerd op de nieuwste gegevens, is een pleidooi voor versterking van de toeristische sector, en een uitnodiging aan het toerisme om verantwoord om te gaan met natuur, cultuur en historie van het ontvangende land.

Wil je het boek lezen?Ondernemen in toerisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.M. Go. Lezen Ondernemen in toerisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN