Het meisje dat uit de lucht kwam vallen

Het meisje dat uit de lucht kwam vallen - Simon Mawer | Highergroundnb.org

...lier, eens een jeugdliefde van Marian, nu een wetenschapper die een nieuw type wapen ontwikkelt ... Meisje dat uit de lucht kwam vallen, Simon Mawer - Ebook ... ... .Het meisje dat uit de lucht kwam vallen is een avonturenroman over een bijzonder meisje dat buitengewone keuzes moet maken. Het meisje dat uit de lucht kwam vallen bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Daarvoor heeft ze ook de hulp nodig van Clement Pellier, eens een jeugdliefde van Marian, nu een wetenschapper die een nieuw type wapen ontwikkelt.Het meisje dat uit de lucht kwam vallen is een avonturenroman over een bijzonder meisje dat bu ... bol.com | Het meisje dat uit de lucht kwam vallen (ebook ... ... .Het meisje dat uit de lucht kwam vallen is een avonturenroman over een bijzonder meisje dat buitengewone keuzes moet maken. Het meisje dat uit de lucht kwam vallen is een op feiten gebaseerde roman van Simon Mawer, auteur van onder andere De glazen kamer. De roman vertelt het (fictieve) verhaal van Marian Sutro, een jonge Frans-Engelse vrouw die in de Tweede Wereldoorlog vanwege haar kennis van de Franse taal door de Britse Geheime Dienst wordt gerekruteerd voor een belangrijke verzetsmissie in Frankrijk. Titel: Het meisje dat uit de lucht kwam vallenAuteur: Simon MawerPaperback, aantal pagina's: 301Afmeting: 28x216x136 mmgewicht: 432 gr.Uitgave: Anthos, 2012Genre: volwassenen, romanISBN: 9789041420275Prijs: € 22,94Over het boekEngeland, jaren veertig. Marian Sutro heeft net de middelbare school afgerond en wil zich nuttig maken tijdens de oorlog. Het meisje dat uit de lucht kwam vallen vertelt het waargebeurde verhaal van Marian Sutro. Dit beeldschone, perfect tweetalige meisje trok aan het begin van de Tweede Wereldooorlog al snel de ... AIR - Houding in een vreemde lucht FAN - Bewonderaar van frisse lucht JET - Meisje op de vlucht JET - Zij gaat de lucht in KOU - Het gevaar is voorbij als het uit de lucht is KOU - Het gevaar is voorbij, als het uit de lucht is KOU - Uit de lucht is het gevaar voorbij UFO - Is onduidelijk en hangt nog in de lucht WIJK - Deel van een (vlucht)plaats WIJK - Deel van een stad voor vluchtelingen Het meisje dat uit de lucht kwam vallen wordt 1 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Het meisje dat uit de lucht kwam vallen....

INFORMATIE

AUTEUR
Simon Mawer
DIMENSIE
12,97 MB
BESTANDSNAAM
Het meisje dat uit de lucht kwam vallen.pdf

OMSCHRIJVING

Engeland, jaren veertig. Marian Sutro heeft net de middelbare school afgerond en wil zich nuttig maken tijdens de oorlog. Als enige van haar medeleerlingen spreekt ze Frans, waardoor ze de aandacht trekt van Mr Potter, een rekruteringsofficier voor de Britse geheime dienst.Marian wordt opgeleid tot spion en heeft een missie waarvan de uitkomst de afloop van de oorlog zou kunnen beïnvloeden. Daarvoor heeft ze ook de hulp nodig van Clement Pellier, eens een jeugdliefde van Marian, nu een wetenschapper die een nieuw type wapen ontwikkelt.Het meisje dat uit de lucht kwam vallen is een avonturenroman over een bijzonder meisje dat buitengewone keuzes moet maken. Dit prachtige verhaal over verraad en liefde in oorlogstijd is gebaseerd op historische feiten.

Wil je het boek lezen?Het meisje dat uit de lucht kwam vallen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simon Mawer. Lezen Het meisje dat uit de lucht kwam vallen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN