Grond

Grond - Idwer de La Parra | Highergroundnb.org

...ft die grond gekocht om huizen op te bouwen ... Vind grond in Aarde en Zand op Marktplaats ... . de stof van het aardoppervlak waarop planten en bomen groeien De jongen zat de hele dag met zijn handen in de grond. het aardoppervlak in algemene zin Na een lange vliegreis stonden we eindelijk weer op de grond. zeebodem. In het dossier Gore grond in je gemeente onderzoeken we alle ins en outs van de bodemwereld. Hoeveel geld kan er worden verdiend met grondhandel, en vooral met de handel in verontreinigde grond? Hoe wordt er gesjoemeld met grondverzet van verontreinigde grond, en hoe is het toezicht? We bekijken dit allemaal op regionaal niveau, maar proberen ook een landelijk beeld te krijgen van de ... De grond is namelijk te zuur en dit zal ... Agrarische grond Nederland | Zoek agrarische grond te koop ... ... ... De grond is namelijk te zuur en dit zal leiden tot verbranding van de wortels van de planten. Maak voor het aanplanten gebruik van potgrond of nog liever een plantspecifieke grondsoort. Tuinplanten. Voor het planten van tuinplanten kun je het beste gebruikmaken van Pokon tuinplantegrond....

INFORMATIE

AUTEUR
Idwer de La Parra
DIMENSIE
10,87 MB
BESTANDSNAAM
Grond.pdf

OMSCHRIJVING

November ritselt waar de vogel zoekt./ Ook mijn geheugen blijft maar ritselen./ Mijn dochter zien, dat gaat nu niet./ Betegel dit mislukte broedgebied. In dwingende, intense verzen schrijft Idwer de la Parra over liefde, vaderschap en afscheid, over de onmogelijkheid dingen achter je te laten. Zijn toegankelijke vertelstem roept een ongezochte en volstrekt eigen wereld op. Die kan hard zijn en vol onheil, want ‘van woorden kun je messen maken,/ van lange stilte slijpend staal’, maar zodra de blik op de natuur wordt gericht, klinkt er een mildere toon in Grond. Je kunt niet ontsnappen aan massa, beweging, de ster Antares en de nacht als koffiedik.

Wil je het boek lezen?Grond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Idwer de La Parra. Lezen Grond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN