Breng me terug

Breng me terug - B.A. Paris | Highergroundnb.org

...tel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation ... Breng me terug - B.A. Paris - Ambo|Anthos uitgevers ... . Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig - zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde ... Breng me terug is een thriller van de schrijfster B.A. Paris. De schrijfster is bekend van Achter gesloten deuren en ... Breng me terug eBook door B.A. Paris - 9789026342950 ... ... .A. Paris. De schrijfster is bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. In Breng me terug verdwijnt Layla, de vriendin van Finn, tijdens een vakantie in Frankrijk. Twaalf jaar later heeft Finn een nieuw leven opgebouwd met Ellen, met wie hij binnenkort gaat trouwen. Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Breng me terug is echt herkenbaar als een boek van B.A. Paris. Het laat zien hoe iemand door bijzondere omstandigheden zijn verstand dreigt te verliezen. Breng me terug in het kort. Op de terugweg van een skivakantie in Frankrijk maken Finn en Layla een tussenstop op een parkeerplaats langs de snelweg. Als Finn terugkomt van de wc, is Layla weg. Bookazine Bookazine 6 - Breng me terug. Bookazine 6 - Breng me terug De meest uiteenlopende romans en thril...

INFORMATIE

AUTEUR
B.A. Paris
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Breng me terug.pdf

OMSCHRIJVING

Breng me terug is de nieuwe thriller van bestsellerauteur B.A. Paris, bekend van Achter gesloten deuren en Gebroken. Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen? Breng me terug van B.A. Paris gaat over de impact van een verdwijning. En over het feit dat iedereen wel iets te verbergen heeft…Lees hier het interview met B.A. Paris over Breng me terug.

Wil je het boek lezen?Breng me terug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.A. Paris. Lezen Breng me terug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN