Prediker (luisterboek)

Prediker (luisterboek) - none | Highergroundnb.org

...s! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in: ... De vijf Joodse feestrollen - Bibliotheek.nl ... . 100%: Chevigny Uitgevers: Prediker (luisterboek), luisterboek - De Bijbel tapes (ISBN: 9789462000063) 2013, in het Nederlands, Uitgever: Chevigny ... Levenslessen van Prediker . Net als het bijbelboek Job en Spreuken hoort het bijbelboek Prediker bij wat we 'wijsheidsliteratuur' in de Bijbel noemen. Wat het thema en de inhoud van het boek Prediker is, kun je hier lezen.. Prediker zoekt naar wijsheid, net als in ... LuisterBieb: luisterboeken van de online Bibliotheek ... . Wat het thema en de inhoud van het boek Prediker is, kun je hier lezen.. Prediker zoekt naar wijsheid, net als in het boek Spreuken.Maar hij heeft wel veel vragen. Het boek Prediker is onderdeel van de Tenach en het Oude Testament.De Hebreeuwse naam luidt Kohelet (of Koheles), in de Griekse Septuaginta heet het boek èkklesiastés, en in de Latijnse Vulgata Concionator.Laatstgenoemde twee zijn vertalingen van de eerste en betekenen alle 'prediker'. In rooms-katholieke Bijbeluitgaven wordt het boek ook wel Ecclesiastes genoemd, een Latijnse transcriptie ... Prediker wordt in de synagoge traditioneel gelezen tijdens het Loofhuttenfeest (Soekot). Net als de boeken Job en Spreuken hoort Prediker bij de wijsheidsliteratuur. Dit soort boeken werd geschreven door schrijvers die in Israël en de landen eromheen werkten bij paleizen en temp...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,96 MB
BESTANDSNAAM
Prediker (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Prediker staat bekend om citaten als 'Er is niets nieuws onder de zon' en 'Lucht en leegte, alles is leegte', toch is Prediker absoluut geen cynisch Bijbelboek. Het is juist een boek dat oproept om na te denken over de zin van het leven. Te Nuyls interpretatie van Prediker is een commentaar op het rijke hedonistische leven. Het verhaal is opgenomen in een monumentaal Amsterdams koopmanshuis. Een plek die goed past bij bezinning op rijkdom en bezit.Ester is opgenomen op locatie van het Bijbels Museum te Amsterdam.De Bijbel Tapes gebruikt woord voor woord de tekst van De Nieuwe Bijbelvertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap. Je kunt dus meelezen.Regie en montage: Peter te NuylCast: Peter Bolhuis Gijs de Lange Catherine ten BruggencateTekst: De Nieuwe BijbelvertalingOpname en mixage: Frans de Rond (Huis van Eustachius)Artistieke leiding: Peter te NuylAdvies: Dr. Jaap van Dorp Dr Marcus van LoopikProducent: ChevignyAudio-CDSpeelduur 47 minutenDeze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Prediker (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Prediker (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN