Een Slaapwandeling

Een Slaapwandeling - Hugo Claus | Highergroundnb.org

... beleven, na openingstijd. Dwaal door een aardedonker ARTIS-Park en door Micropia ... Boekwinkeltjes.nl - Claus, Hugo - Een slaapwandeling ... . Langs slapende flamingo's, lichtgevende paddenstoelen en jagende vleermuizen. Een slaapwandeling varieert van vijf tot veertig minuten. Het bijzondere van slaapwandelen is dat het of zelden voorkomt of heel vaak. Slaapwandelen kan meerdere keren per nacht voorkomen. Waarom mensen slaapwandelen is niet bekend. Er is geen functie van het slaapwandelen bekend. 9789071442902 907144290X Een slaapwandeling . Auteur: Claus Hugo ISBN: 97890714 ... Boekverslag Nederlands Een slaapwandeling door Hugo Claus ... ... . 9789071442902 907144290X Een slaapwandeling . Auteur: Claus Hugo ISBN: 9789071442902 ISBN10: 907144290X Taal: Nederlands Bindwijze: Slaapwandelen heeft een korte duur van enkele seconden tot een paar minuten, tot een lange duur van een half uur of langer. Een slaapwandeling duurt meestal niet langer dan tien minuten. Het is niet schadelijk voor de slaapkwaliteit. Slaapwandelaars weten vaak zelf de weg naar bed terug te vinden. "Een slaapwandeling" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen; Diversen > Non-fictie informatief,professioneel algemeen; Antiquariaat. Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. Een slaapwandeling. "Een slaapwandeling" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Literaire roman, novelle In De slaapwandeling dwaalt Luc door de lange gangen van zijn vervallend geheugen. Op het moment dat hij de bedrieglijke inventaris opmaakt weet hij dat hij zijn grote liefde van twee jaar lang niet heeft herkend. Een slaapwandeling is een uitgave ter gelegenheid van De Literaire Boekenmaand van de Bijenkorf Boekhandels in maart 2000. Een slaapwandeling - Hugo Claus Prijs: € 2,50. 3 keer bekeken • Status: Actief. Soort boek: Hardcover; Staat: Zo goed als nieuw; Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 2001, 59 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4 euro) zijn voor de koper. [D38] Het ... Een slaapwandeling [grote letter] direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een Slaapwandeling - Hugo Claus (2000) mijn stem. 3,22 (9) 9 stemmen . Nederlands Psychologisch . 59 pagina's Eerste druk: Magazijn de Bijenkorf, Amsterdam (Nederland) Luc schrikt klaarwakker ... Een slaapwandeling book. Read reviews from world's largest community for readers. Novelle. De ARTIS-Academie biedt een aansluitend programma op de Slaapwandeling met Stars & Stories. Op 10 december en op 14 januari kun je onder een zee van sterren in het Planetarium luisteren naar verhalen over het ontstaan van het licht, bekeken vanuit de wetenschap en vanuit de mythologie....

INFORMATIE

AUTEUR
Hugo Claus
DIMENSIE
3,45 MB
BESTANDSNAAM
Een Slaapwandeling.pdf

OMSCHRIJVING

Een slaapwandeling werd eerder uitgegeven door Magazijn de Bijenkorf ter gelegenheid van de Literaire Boekenmaand 2000.?Een literair juweeltje.? De Standaard. ?Een sprankelende novelle van Hugo Claus. Een levend bewijs van de glorieuze scheppende kracht van de verbeelding en van de macht van de creatie met taal.? De Morgen.Meer boeken van Hugo Claus.

Wil je het boek lezen?Een Slaapwandeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Claus. Lezen Een Slaapwandeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN