Strategie In Actie

Strategie In Actie - M. Vandenput | Highergroundnb.org

...tegie Bedrijfsopvolging Financiering. Wij bieden oplossingen voor strategische vraagstukken, bedrijfsopvolgingen (aan-, verkoop van je bedrijf) en financieringen ... Wat is het verschil tussen visie, missie en strategie ... ... . Inventarisatiefase In eerste instantie wordt verkend wat de wens van de klant is, vervolgens wordt daarvoor de juiste oplossing gezocht. Strategie in actie admin 2020-06-04T15:31:13+00:00. Werk aan je strategie! Introduceer je een nieuw merk? Wil je doorgroeien in je markt? Sta je aan de vooravond van een nieuwe website, campagne of wervings-actie? Zoek je een nieuwe positie? Een grotere rol? Meer impact? Mijn resultaten: Strategie in actie De meest briljante strategie hapert en strandt bij een slechte of gedeeltelijke uitvoering. Meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van ambitieuze doelen breng ik mee als partner in de uitvoering van uw plannen. Willem A. Boomsluiter Karthuizerlaa ... Strategie in organisaties | Zakelijk: Marketing ... . Meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van ambitieuze doelen breng ik mee als partner in de uitvoering van uw plannen. Willem A. Boomsluiter Karthuizerlaan 29 NL-6042 NB Roermond +31 6 42967807 [email protected] www.boomsluiter-strategy.nl De onderneming Strategie in Actie is gevestigd op Leidseweg 568 te Voorschoten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations). Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 27314546 en is gelegen in Noord-Hofland in de gemeente Voorschoten. Bij Strategie in Actie is 1 persoon werkzaam. Strategie in Actie in Voorschoten, Leidseweg 568, 2253JS - Telefoonnummer, informatie en kaart van Strategie in Actie - Rubriek Organisatieadvies Strategie in organisaties Een strategie is een ...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Vandenput
DIMENSIE
10,89 MB
BESTANDSNAAM
Strategie In Actie.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt het al of niet slagen van strategie-implementatie nader onderzocht. De auteur heeft vanuit zijn praktijk van managementconsultant een aantal theorieën en modellenontwikkeld die hun nut in de praktijk hebben bewezen, en verwijst in de tekst geregeld naar(actuele)wetenschappelijke bijdragen uit de literatuur.

Wil je het boek lezen?Strategie In Actie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Vandenput. Lezen Strategie In Actie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN