Praktisch handboek fotografie - De mooiste foto's van uw baby

Praktisch handboek fotografie - De mooiste foto's van uw baby - Me Ra Koh | Highergroundnb.org

..... De mooiste foto's van uw baby. Normale prijs: € 19,95 ... Vind handboek fotografie op Marktplaats - juni 2020 ... . Special Price € 7,99 ... Ze bieden je praktische tips voor de voorbereiding, de belichting, ... ME RA KOH is dol op fotografie en kinderen, en brengt ze samen in haar leven. Productinformatie Amazon.com: De mooiste foto's van uw baby: originele foto-ideeën stap voor stap uitgelegd, zowel voor compact als spiegelreflexcamera's (Praktisch handboek) (Dutch Edition) (9789044746037): Me Ra Koh: Books Je baby professioneel fotograferen: 15 tips hoe je dit doet als een pro. Smachtend zien we als jonge moeders de meest prachtige pl ... Praktisch handboek fotografie - De mooiste foto's van uw baby ... . Smachtend zien we als jonge moeders de meest prachtige plaatjes voorbij komen op Instagram, Pinterest en Facebook van te knappe newborn baby's met te leuke kleertjes of juist aandoenlijk bloot. Praktisch handboek Fotografie ... een foto van de kinderen die niet honderd procent scherp is gesteld, ... Dankzij deze praktijkgerichte fotografiecursus ontdekt u met welke eenvoudige technieken u uw foto's kunt verbeteren en leert u de knepen van het vak om uw foto's aantrekkelijker en origineler te maken, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Me Ra Koh
DIMENSIE
5,36 MB
BESTANDSNAAM
Praktisch handboek fotografie - De mooiste foto's van uw baby.pdf

OMSCHRIJVING

Breng het eerste levensjaar van je baby in beeldDe eerste twaalf maanden van het leven van je kind zijn vervuld van waardevolle momenten, van slaperige geeuwtjes van de pasgeboren baby tot de eerste glimlach en de eerste wankele stappen. Waarom zou je je herinneringen toevertrouwen aan haastig genomen kiekjes, of erger nog: zou je ze helemaal niet vastleggen? Dit boek zal je helpen om die momenten te vereeuwigen aan de hand van een reeks 'fotorecepten' die voor iedereen toegankelijk zijn, met elke camera. Ze bieden je praktische tips voor de voorbereiding, de belichting, de compositie en de scherpstelling en maken het zo eenvoudig om het eerste levensjaar van je baby in beeld te brengen!ME RA KOH is dol op fotografie en kinderen, en brengt ze samen in haar leven. Haar werk en fotorecepten zijn besproken in The Oprah Winfrey Show en in verschillende tijdschriften over fotografie. Ze heeft een eigen tv-show op Disney Junior, Capture Your Story, en is sinds 2007 lid van de SONY Artisans of Imagery. Je kunt ook haar website bezoeken, www.merakoh.com.

Wil je het boek lezen?Praktisch handboek fotografie - De mooiste foto's van uw baby in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Me Ra Koh. Lezen Praktisch handboek fotografie - De mooiste foto's van uw baby Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN