Minnaars van de Allerhoogste

Minnaars van de Allerhoogste - Stef Schagen | Highergroundnb.org

...Verhalen van succes en glorie en van miserabel falen tot mislukking ... Minnaars van de Allerhoogste, | 9789079859627 | Boek ... ... . Een ding hebben ze gemeen: allen hadden een plaats aan de boezem van God. Dichtbij of veraf. God's boezem als hun thuis in de hemel en op aarde. In 'Minnaars van de Allerhoogste' klinkt Gods brandende verlangen om ... Minnaars van de Allerhoogste Dit boek gaat over de roep van Gods brandende verlangen om ons dichtbij te hebben. Het getuigenis van Jezus is de geest van profetie, want de Vader en de Zoon verlangen maar één ding: de nabijheid van de mens. Al onze getoonde prijzen zijn inclusief btw. Op boeken en magazin ... Minnaars van de Allerhoogste | Schagen, Stef | 9789079859627 ... . Al onze getoonde prijzen zijn inclusief btw. Op boeken en magazines geldt een btw-tarief van 9%. Voor verzend- en bezorgkosten hanteren wij de standaard 21% btw. Minnaars van de Allerhoogste Dit boek gaat over de roep van Gods brandende verlangen om ons dichtbij te hebben. Het getuigenis van Jezus is de ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Stef Schagen
DIMENSIE
3,71 MB
BESTANDSNAAM
Minnaars van de Allerhoogste.pdf

OMSCHRIJVING

Minnaars van de Allerhoogste Dit boek gaat over de roep van Gods brandende verlangen om ons dichtbij te hebben. Het getuigenis van Jezus is de geest van profetie, want de Vader en de Zoon verlangen maar één ding: de nabijheid van de mens. In Christus werd het mogelijk.Kom thuis... want, kunnen wij de grote opdracht vervullen zonder eerst aan de boezem van God te verschijnen om het eerste gebod te vervullen? Kan iemand ooit een man worden naar Gods hart, zonder eerst een minnaar van Hem te zijn aan Zijn boezem? Kunnen wij Gods geluid in de wereld worden, zonder het eerst zelf in onze oren te horen bonzen? Geen strijder voor God kan zijn plaats in Gods eindtijdleger innemen tenzij zijn weg naar het slagveld via de troonzaal loopt. De Vader roept dat wij dicht bij Hem komen. Het was Zijn roep om relatie vanaf het allereerste begin.

Wil je het boek lezen?Minnaars van de Allerhoogste in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stef Schagen. Lezen Minnaars van de Allerhoogste Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN