MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER.

MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. - A. van der Heide-Kort | Highergroundnb.org

... andere over het paranormale. Bestel Mama, was je vroeger ook mijn moeder? van Ans van der Heide - Kort ... Mama, was je vroeger ook mijn moeder? eBook, Ans van der ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Mama, was je vroeger ook mijn moeder? beoordelingen . Nu beoordeeld met: Algemene beoordeling: Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw. Ans van der Heide-Kort is een zeer bekende auteur, die over talloze onderwerpen heeft geschreven, onder andere over het paranormale. Van nabij heeft ze ... Van nabij heeft ze als moeder van Jan C. van der Heide, een (inter)nationaal b ... MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. PDF Download ... . Van nabij heeft ze ... Van nabij heeft ze als moeder van Jan C. van der Heide, een (inter)nationaal bekend paragnost, de ontwikkeling van een he Mama, was je vroeger ook mijn moeder?, Ans van der Heide - Kort - Ebook - 9789065860392 | AKO boeken MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. (eBook) MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. is een geweldig boek. We raden u aan het boek van MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. Mama, was je vroeger ook mijn moeder? | ISBN 9789065860392 direct en eenvoudig te ...

INFORMATIE

AUTEUR
A. van der Heide-Kort
DIMENSIE
4,29 MB
BESTANDSNAAM
MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER..pdf

OMSCHRIJVING

Ans van der Heide-Kort is een zeer bekende auteur, die over talloze onderwerpen heeft geschreven, o.a. over het paranormale. Van nabij heeft ze als moeder van Jan C. van der Heide, een (inter)nationaal bekend paragnost de ontwikkeling van een helderziend kind kunnen meemaken. Dit gaf de aanzet tot het schrijven van een werk over het leven van een paranormaal begaafd kind. De problemen die kind, ouders en omgeving ondervinden, zijn in het boek verwerkt. Het enige wat een paranormaal kind vraagt is begrip. Gehoord willen worden, zonder voorbehoud. 'Mama, was je vroeger ook mijn moeder?' is een boek over en voor paranormale kinderen en voor iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp.

Wil je het boek lezen?MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van der Heide-Kort. Lezen MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN