MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER.

MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. - A. van der Heide-Kort | Highergroundnb.org

...oeken van de auteur MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER ... Mama, was je vroeger ook mijn moeder? eBook, Ans van der ... ... . Mama, was je vroeger ook mijn moeder? | ISBN 9789065860392 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mamma, was je vroeger ook mijn moeder? 2e druk is een boek van A. van der Heide-Kort uitgegeven bij Citadel, Uitgeverij. ISBN 9789070774448 Ans van der Heide-Kort is een zeer bekende auteur, die over talloze onderwerpen heeft geschreven, o.a. over het paranormale. Van nabij heeft ze als moeder ... MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. PDF Download ... .a. over het paranormale. Van nabij heeft ze als moeder van Jan C. van der Heide, een (inter)nationaal ... In plaats van een verhaaltje voorlezen wil Quin dat ik iets vertel over vroeger. Over hoe ik was als kind, waar ik mee bezig was, hoe mijn school er uitzag, wat ik leuk vond om te doen en natuurlijk de grote vraag of ik ook weleens kattenkwaad uithaalde. 'Vertel je weer een verhaaltje van toen je klein was, mama?' Verwachtingsvol ligt Quin er elke avond weer helemaal klaar voor in bed. 'Mamma, was je vroeger ook mijn moeder?, het leven van een paranormaal begaafd kind' door A. van der Heide-Kort - Onze prijs: €19,50 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis 'Mama, was je vroeger ook mijn moeder?' het leven van een paranormaal begaafd kind. Ans van der Heide - Kort. Ebook . Ans van der Heide-Kort is een zeer bekende auteur, die over talloze onderwerpen heeft geschreven, onder andere over het paranormale. Van nabij ... Zoek. Search: Mijn account MAMMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER? (0) € 19,50. € 17,89 (incl. € 19,50) In winkelmandje . Bekijk de voorraad van alle winkels. Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. Het is mogelijk om dit product af te halen in een winkel. The ... Vroeger, toen ik klein was, was ik er vast van overtuigd: Als je mama bent, dan weet je alles. Geen twijfel over mogelijk. Mijn veilige haven als iets eng was, als ik iets niet wist, en ga zo maar door. Altijd: mama. Maar… nu ben ik zelf mama, en nu weet ik: alle mama's zijn soms ook nog even een klein meisje, dat...

INFORMATIE

AUTEUR
A. van der Heide-Kort
DIMENSIE
9,18 MB
BESTANDSNAAM
MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER..pdf

OMSCHRIJVING

Ans van der Heide-Kort is een zeer bekende auteur, die over talloze onderwerpen heeft geschreven, o.a. over het paranormale. Van nabij heeft ze als moeder van Jan C. van der Heide, een (inter)nationaal bekend paragnost de ontwikkeling van een helderziend kind kunnen meemaken. Dit gaf de aanzet tot het schrijven van een werk over het leven van een paranormaal begaafd kind. De problemen die kind, ouders en omgeving ondervinden, zijn in het boek verwerkt. Het enige wat een paranormaal kind vraagt is begrip. Gehoord willen worden, zonder voorbehoud. 'Mama, was je vroeger ook mijn moeder?' is een boek over en voor paranormale kinderen en voor iedereen die belangstelling heeft voor dit onderwerp.

Wil je het boek lezen?MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van der Heide-Kort. Lezen MAMA, WAS JE VROEGER OOK MIJN MOEDER. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN