Ken je dans - Samba en salsa

Ken je dans - Samba en salsa - Rita Storey | Highergroundnb.org

...onder anderen ibrahim Ferrer, Ruben Gonzalez en Omara Portuondo, is ... Samba en salsa - Rita Storey - (ISBN: 9789055669905) | De ... ... ... Scholieren.com helpt scholieren om samen betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen. Op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. Vraag je aan meerdere mensen wat Brazilie voor ze betekent, dan zullen ze ws. noemen Samba, carnaval en voetbal. De samba is een Latijns-Amerikaanse muzieksoort die vaak gespeeld wordt tijdens carnaval in Rio de Janeiro. Samba versus Salsa . tonen Dans is een van de kenmerken die een b ... Salsa | Dans Magazine ... . Samba versus Salsa . tonen Dans is een van de kenmerken die een bepaalde cultuur uniek maken . Het is heel gebruikelijk om een aantal dansen te vinden die de cultuur van een bepaald land laten zien op de manier waarop de dans wordt uitgevoerd, de bijbehorende muziek en zelfs de kostuums die worden gebruikt. Genre Kinderboek, Non-Fictie Onderwerpen Samba, Sport en Spel, dansen, Informatieve boeken, Instructieve boeken, Salsa (dans), jeugdboeken ; informatie - sport, Gezelschapsdansen, Sport, spel (<12 jaar), Kinderboeken, Stripverhalen Taal Nederlands Serie Ken je dans Meer informatie Uitgever Ars Scribendi, Etten-Leur Verschenen 2012 ISBN 9789055669905 Kenmerken Salsa is de zeer passionele dans met Cubaanse afkomst en wordt vaak genoemd met andere latin dansstijlen als de tango en de paso doble. Maar salsa heeft een hele eigen cultuur, muziek en techniek. De dansstijl komt uit de jaren 20 en wordt bijna altijd met een partner gedaan. Alhoewel er ook vormen zijn als salsa suelta die meer als linedance worden uitgevoerd. Salsa vs Samba Salsa en Samba zijn twee vormen van dans die een verschil maken tussen hun stijl, manier van dansen, technieken en dergelijke. Het is inderdaad waar dat Salsa een mix is van de Afrikaanse en Europese traditionele dansen. Een workout gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen zoals de salsa, merengue en de samba. Je zou zeggen: wie wil er nu niet fit worden door te dansen. Precies, en daarom is Zumba ook een enorme hype. Een uur lang doe je fitnessoefeningen op opzwepende muziek waarmee je volgens wetenschappers maar liefst duizend calorieën verbrandt. Zumba is een samengesteld Colombiaans woord en be...

INFORMATIE

AUTEUR
Rita Storey
DIMENSIE
5,60 MB
BESTANDSNAAM
Ken je dans - Samba en salsa.pdf

OMSCHRIJVING

Dansen is een leuke manier om in conditie te blijven. Je wordt er vrolijk van en het is ook nog eens goed voor je hersenen. Er zijn allerlei soorten dansen, dus er is er vast wel een die bij jou past.In Samba en salsa leer je de basisbewegingen. Je ontdekt waar de dansen hun oosprong vinden, welke muziek erbij hoort en welke kleding je moet dragen.

Wil je het boek lezen?Ken je dans - Samba en salsa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita Storey. Lezen Ken je dans - Samba en salsa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN