Ken je dans - Samba en salsa

Ken je dans - Samba en salsa - Rita Storey | Highergroundnb.org

...et begonnen bij Brazilië. De geschiedenis van de Samba gaat ver in de ... Samba en salsa - Rita Storey - (ISBN: 9789055669905) | De ... ... ... Ik doe dan meestal ook geen make-up op. Gewoon lekker naturel, juist hoe ik ben en dan lekker ontspannen , chillen en je moves oefenen. Oftewel heerlijk genieten. Op de wat meer typische salsa feesten draag ik het liefst mooie jurken of een leuk setje; rok met top. Wellicht ken je iemand die ook Salsa wil leren? Neem hem/haar mee! Een basiscursus om te ontdekken of je het leuk vindt. Gedurende deze weken leren wij jou de basis van de Salsa. Ga je binne ... Salsa | Dans Magazine ... . Gedurende deze weken leren wij jou de basis van de Salsa. Ga je binnenkort naar Zuid-Amerika of naar het Caribisch gebied, dan is deze cursus ideaal om op een 'fiesta' lekker te dansen. De Salsa agenda voor Nederland en België in 1 helder overzicht én op de kaart. Met de Salsa agenda van LatinWorld vind je alle Salsa, Kizomba en Bachata parties bij jou in de buurt Dans workshop zumba, samba, salsa en meer. Details; Offerte; Fotos; Overige gelegenheden; Dans workshop op locatie: gezond en gezellig! Samen dansen is niet alleen goed voor de gezondheid maar ook voor het sociale contact. Doordat bij een dans workshop iedereen in het publiek wordt betrokken is het tegelijkertijd een stukje teambuilding. Al meer dan 5.000 leden gingen je voor! Wil jij ook wekelijks op de hoogte gehouden van leuke nieuwtjes over feesten, concerten, congressen, festivals, dansreizen, kleding, schoenen, etc. Meld je dan snel aan en ook jij krijgt maximaal één keer per week onze nieuwsbrief in je mailbox! Klik hier om je aan te melden via de Salsa.nl website....

INFORMATIE

AUTEUR
Rita Storey
DIMENSIE
4,13 MB
BESTANDSNAAM
Ken je dans - Samba en salsa.pdf

OMSCHRIJVING

Dansen is een leuke manier om in conditie te blijven. Je wordt er vrolijk van en het is ook nog eens goed voor je hersenen. Er zijn allerlei soorten dansen, dus er is er vast wel een die bij jou past.In Samba en salsa leer je de basisbewegingen. Je ontdekt waar de dansen hun oosprong vinden, welke muziek erbij hoort en welke kleding je moet dragen.

Wil je het boek lezen?Ken je dans - Samba en salsa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita Storey. Lezen Ken je dans - Samba en salsa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN