Hoge bomen in Hanoi

Hoge bomen in Hanoi - Carolijn Visser | Highergroundnb.org

...e Hanoi, niet over het Hanoi dat we kennen van tv-beelden van zo'n 30 jaar geleden, ... Hoge bomen in Hanoi - Carolijn Visser - 9789045704821 ... ... ... Hoge bomen in Hanoi Carolijn Visser Een berooide huisvader die in de oorlog aan de kant van de Amerikanen stond, een zangeres die van Parijs droomt, een Amerikaanse gi, een dissidente schrijver, een romantische dichter die bevriend is met een prinses - dit zijn slechts enkele personen met wie Carolijn Visser op haar reis door Vietnam kennismaakte en met wie zij bevriend raakte. Hoge bomen in Hanoi book. Read 2 reviews from the world's largest community for r ... bol.com | Hoge bomen in Hanoi, Carolijn Visser ... ... . Hoge bomen in Hanoi book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Carolijn Visser zwierf vier maanden door Vietnam. Zij verbleef i... Hoge bomen in Hanoi gaat over het hedendaagse Vietnam, over de steden Saigon en Hanoi die zo totaal verschillend van sfeer zijn, en over Vietnamezen die na de oorlog de brokstukken van hun leven bij elkaar raapten en opnieuw begonnen. Hoge bomen in Hanoi gaat over het hedendaagse Vietnam, over de steden Saigon en Hanoi die zo totaal verschillend van sfeer zijn, en over Vietnamezen die na de oorlog de brokstukken van hun leven bij elkaar raapten en opnieuw begonnen. Onbeperkt lezen met Kobo Plus Lezen tijdens een gratis proefperiode. Hoge bomen in Hanoi | ISBN 9789041710598 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoge bomen in Hanoi gaat over het naoorlogse Vietnam, over de steden Saigon en Hanoi die zo totaal verschillend van sfeer zijn, en over Vietnamezen die na de strijd de brokstukken van hun leven bij elkaar raapten en opnieuw begonnen. GERELATEERDE BOEKEN. Vui...

INFORMATIE

AUTEUR
Carolijn Visser
DIMENSIE
5,47 MB
BESTANDSNAAM
Hoge bomen in Hanoi.pdf

OMSCHRIJVING

Een berooide huisvader die in de oorlog aan de kant van de Amerikanen stond, een zangeres die van Parijs droomt, een Amerikaanse gi, een dissidente schrijver, een romantische dichter die bevriend is met een prinses ¿ dit zijn slechts enkele personen met wie Carolijn Visser op haar reis door Vietnam kennis maakte en bevriende raakte. Zij verbleef enkele maanden in Saigon en Hanoi, maakte uitstapjes naar de bergen en reisde door de Mekongdelta en naar Hué, de traditionele hoofdstad aan de oever van de Parfumrivier.Hoge bomen in Hanoi gaat over het hedendaagse Vietnam, over de steden Saigon en Hanoi die zo totaal verschillend van sfeer zijn, en over Vietnamezen die na de oorlog de brokstukken van hun leven bij elkaar raapten en opnieuw begonnen.

Wil je het boek lezen?Hoge bomen in Hanoi in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carolijn Visser. Lezen Hoge bomen in Hanoi Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN