De drie laatste dagen van Pompeii

De drie laatste dagen van Pompeii - Alberto Angela | Highergroundnb.org

...e kaart geveegd. Pompeii verdween onder een dikke laag as ... De drie laatste dagen van Pompeii - Zeg Architectuur ... . Toch zijn er ook Pompeianen die de ramp hebben overleefd. De drie laatste dagen van Pompeii 23-25 oktober 79, van uur tot uur Alberto Angela Vertaald door Hans van den Berg ISBN 9789025301316 Athenaeum | € 24,99. Klik op deze link om De drie laatste dagen van Pompeii te bestellen bij Bol.com. Dit delen: Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) De drie laatste dagen van Pompeii leest als een historische roman door de manier van het van uur tot uur uitgebreid beschrijven van de bezigheden van een aantal personen in Pompeï voor, tijdens en na de uitbarsting. Opvallend is ook dat Angela het niet heeft over een uit ... bol.com | De drie laatste dagen van Pompeii (ebook ... ... . Opvallend is ook dat Angela het niet heeft over een uitbarsting in augustus, maar in oktober. De drie laatste dagen van Pompeii 23-25 oktober 79 v. Chr., van uur tot uur Alberto Angela. Nederlands | Paperback € 25,99 + 51 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de ... De drie laatste dagen van Pompeii | ISBN 9789025301378 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ik geniet er steeds meer van ! Mijn reis naar Rome ging helaas niet door, maar dit is een heel mooi "goedmakertje" ! Nu ga ik meteen het boek over de laatste drie dagen van Pompeii aanschaffen, ben daar zelf al twee keer geweest en heel bijzonder om de mensen te zien die bewaard zijn gebleven … De drie laatste dagen van Pompeii 23-25 oktober 79, van uur tot uur Alberto Angela. Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de gasten bevinden zich een machtige tribuun, een beroemde actrice en een ondernemer zonder scrupules. De vondst bracht nieuwe kennis over de gezondheid en leefwijze van de laatste bewoners van Herculaneum. De lichamen in Pompeii waren aan zuurstof blootgesteld en daarom vergaan. In Herculaneum daarentegen waren de botten sinds 79 niet meer met de buitenlucht in aanraking geweest en leverden ze nieuwe medische informatie op. Koop nu voordelig De drie laatste dagen van Pompeii bij Zeg Architectuur. Ook voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Alberto Angela
DIMENSIE
8,62 MB
BESTANDSNAAM
De drie laatste dagen van Pompeii.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 23 oktober 79 na Christus. Een elegante edelvrouwe uit Herculaneum organiseert een banket. Onder de gasten bevinden zich een machtige tribuun, een beroemde actrice en een ondernemer zonder scrupules. Vierentwintig uur later doet de Vesuvius de hel ontbranden. Het is de grootste ramp in de antieke wereld.Alberto Angela beschrijft, zoals niemand voor hem ooit gedaan heeft, het tragische einde van een wondermooie stad. Hij volgt daarbij de laatste uren van het leven van mensen die echt bestaan hebben. Hij komt zeven overlevenden op het spoor (en een moord) en ontdekt vele verbazingwekkende waarheden. Eentje springt er vooral uit: vanuit Pompeii zag je destijds helemaal geen vulkaan. De meeste bewoners hadden geen idee van de naderende ramp. Het is 79 na Christus, welkom in Pompeii!

Wil je het boek lezen?De drie laatste dagen van Pompeii in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alberto Angela. Lezen De drie laatste dagen van Pompeii Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN