Anna heeft luisjes

Anna heeft luisjes - Kathleen Amant | Highergroundnb.org

...en schrijven een briefje voor de juf. En natuurlijk heeft Konijn ook last van luisjes dus die mag even in de diepvriezer ... anna | Zoeken | Clavis ... . Anna heeft jeuk, in haar haartjes en achter haar oren. Leon denkt dat ze luisjes heeft. Dat zijn kleine beestjes die van het ene hoofd naar het andere overspringen. Je kan ze bijna niet zien. Mama weet er wel raad mee. Ze gaat Anna's haartjes behandelen met een speciale shampoo, zelfs de knuffel van Anna krijgt een behandeling. Anna heeft luisjes. Dat zijn kleine beestje in je haar, legt mama uit, je kunt ze haast niet zien. Mama wast het haar ... Anna heeft luisjes - vanstockum.nl ... . Anna heeft luisjes. Dat zijn kleine beestje in je haar, legt mama uit, je kunt ze haast niet zien. Mama wast het haar van Anna en gebruikt daarna een speciale luizenkam. En dan zijn alle luisjes weg. Anna heeft geen jeuk meer! Een informatief en grappig verhaal over luisjes. Voor peuters vanaf 30 maanden, met het dagelijks leven van het kind ... Anna heeft luisjes - Kathleen Amant. Anna Decoratie Tekening. Meer informatie... Bewaard door ingrid van rossem. 5. Mensen vinden deze ideeën ook leuk. Charlie Brown Producten. Niet slaan, Anna! - Kathleen Amant. Anna heeft twee handjes. Twee handjes en tien vingers.Met haar handjes kan Anna lekker zwaaien, eten en fietsen. Anna heeft luisjes. Dat zijn kleine beestje in je haar, legt mama uit, je kunt ze haast niet zien. Mama wast het haar van Anna en gebruikt daarna een speciale luizenkam. En dan zijn alle luisjes weg. Anna heeft geen jeuk meer! Een informatief en grappig verhaal over luisjes. Levertijd: 24 uur. Auteur: Kathleen Amant, Prijs: € 13,95, ISBN/ISBN13: 9789044825817, Categorie: Boek, Anna heeft jeuk in haar haar. Ze krabt en krabt.Maar hoe meer... OMSCHRIJVING. Anna heeft jeuk in haar haar. Ze krabt en krabt.Maar hoe meer ze krabt, hoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathleen Amant
DIMENSIE
9,66 MB
BESTANDSNAAM
Anna heeft luisjes.pdf

OMSCHRIJVING

Anna heeft jeuk in haar haar. Ze krabt en krabt.Maar hoe meer ze krabt, hoe meer het jeukt.Anna heeft luisjes. Dat zijn kleine beestje in je haar, legt mama uit, je kunt ze haast niet zien.Mama wast het haar van Anna en gebruikt daarna een speciale luizenkam.En dan zijn alle luisjes weg. Anna heeft geen jeuk meer!Een informatief en grappig verhaal over luisjes. Voor peuters vanaf 30 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.

Wil je het boek lezen?Anna heeft luisjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathleen Amant. Lezen Anna heeft luisjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN