Mandala Kleurbox

Mandala Kleurbox - Onbekend | Highergroundnb.org

...mandala tekenen heb je je volledige aandacht en aandacht nodig ... Het beste Kleurboek voor Volwassenen? Dit is onze Top 5 (2020) ... . Een Mandala is een magische spirituele cirkel. Het tekenen en inkleuren een Mandala helpt je rustiger te worden. Bijvoorbeeld als je boos of verdrietig bent. Men zegt dat het je helpt om te groeien en om je binnenste ik te vinden. Spiritueel In Het enige echte mandala kleurboek vind je 70 mooie mandala's die jou ook wijsheid zullen brengen en vooral rust in je hoofd. De ronde kleurplaten kun je naar hartenlust inkleuren met po ... Mandala Kleur Boek - Kinderspelletjes.nl ... . De ronde kleurplaten kun je naar hartenlust inkleuren met potloden, stift, krijt of zelfs verf. De mandala's zijn namelijk gedrukt op extra dik papier, ... Mandala's zijn vaak overal om ons heen, zonder dat we het doorhebben. Zo zijn ze ook te vinden in sneeuwvlokken en bloemen, maar ook in deze composities van servies. 10 mandalakleurplaten om direct te downloaden. Daarnaast wordt de mandala veel gebruikt als kleurplaat om tot innerlijke rust te komen. Welkom bij de afdeling dieren mandala's. Ieders favoriete dier staat er wel tussen, van vlinder tot draak, van leeuw tot vogel. Om de afbeeldingen in het groot te bekijken moet je er eerst even op klikken, daarna kan er geprint worden....

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
Mandala Kleurbox.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek de kracht van mandala's met dit prachtige kleurkaartenpakket!Dit pakket bevat:10 kleurpotloden, 12 mandala-wenskaarten met enveloppen om in te kleuren, een prachtig boekje over de geschiedenis en de symboliek van mandala's met 12 gekleurde mandala's die voorzien zijn van een krachtige meditatie.

Wil je het boek lezen?Mandala Kleurbox in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Mandala Kleurbox Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN