De jongen die van appels hield

De jongen die van appels hield - Amanda Webster | Highergroundnb.org

...Amanda Webster • ebook • epub. Samenvatting ... De jongen die van appels hield Boek PDF Online ... . Riche, de elfjarige zoon van Amanda, is niet zomaar mager, hij blijkt levensbedreigend dun te zijn. Als hij geen appels meer wil eten, waar hij altijd zo verzot op was, ontdekt Amanda wat er aan de hand is. Compra De jongen die van appels hield: een moeder vecht voor het leven van haar zoon met anorexia. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei De jongen die van appels hield [e-Boek] Amanda Webster. Amanda Webster is een geweldige auteur. Downlo ... De jongen die van appels hield - Amanda Webster ... ... . Amanda Webster is een geweldige auteur. Download en lees het boek De jongen die van appels hield op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt De jongen die van appels hield in PDF, ePUB, MOBI. De jongen die van appels hield Door Amanda Webster. Nog geen waardering ... Riche, de elfjarige zoon van Amanda, is niet zomaar mager, hij blijkt levensbedreigend dun te zijn. Als hij geen appels meer wil eten, waar hij altijd zo verzot op was, ontdekt Amanda wat er aan de hand is. De jongen die van appels hield; De jongen die van appels hield Amanda Webster. Nederlands | Paperback € 21,99 + 43 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. Riche, de elfjarige zoon van Amanda, is niet zomaar mager, hij blijkt levensbedreigend dun te zijn. Bestel De jongen die van appels hield eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De jongen die van appels hield - Amanda Webster Riche, de elfjarige zoon van Amanda, is niet zomaar mager, hij blijkt levensbedreigend dun te zijn. Als hij geen appels meer wil eten, waar hij altijd zo verzot op was, ontdekt Amanda wat er aan de hand is....

INFORMATIE

AUTEUR
Amanda Webster
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
De jongen die van appels hield.pdf

OMSCHRIJVING

Riche, de elfjarige zoon van Amanda, is niet zomaar mager, hij blijkt levensbedreigend dun te zijn. Als hij geen appels meer wil eten, waar hij altijd zo verzot op was, ontdekt Amanda wat er aan de hand is. Haar zoon is geobsedeerd door calorieën. 'Kunnen jongens anorexia krijgen?' reageren mensen vol ongeloof. Amanda voelt zich enorm schuldig en worstelt met de vraag hoe ze de eetstoornis van haar zoon had kunnen voorkomen. Ze doet er alles aan om een goede behandeling voor haar zoon te vinden, maar telkens weer stuit ze op een muur van onbegrip en onvermogen. Er is een lange weg te gaan, die diep ingrijpt in het dagelijks leven van haar gezin.

Wil je het boek lezen?De jongen die van appels hield in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amanda Webster. Lezen De jongen die van appels hield Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN