Dat is toch duidelijk?

Dat is toch duidelijk? - Eliyahu M. Goldratt | Highergroundnb.org

...duidelijk?' leest daarmee als een detective, waarbij de uiteindelijke clue inderdaad verrassend simpel blijkt te zijn ... Dat is toch duidelijk?, Eliyahu Goldratt - 9789000310418 ... ... . Wat het boek echter mist, is duiding. De parabel zou gebaat zijn met een hoofdstuk waarin de achterliggende gedachte in een breder kader wordt geplaatst, zoals dat bij de businessnovels van bijvoorbeeld Patrick Lencioni en John Kotter wél gebeurt. Dat is toch duidelijk? 2e druk is een boek van Goldratt-Ashlag uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000333233 Een overstroming leidt ertoe dat Paul de voorraad en distributie van zijn filiaal op een andere ... Boekbespreking "Dat is toch duidelijk?" van Eli Goldratt ... . ISBN 9789000333233 Een overstroming leidt ertoe dat Paul de voorraad en distributie van zijn filiaal op een andere manier moet regelen. Hij kiest voor originele oplossingen waarbij iedereen zijn werkwijze moet veranderen. In Dat is toch duidelijk? past Goldratt zijn succesvolle managementtheorie uit Het doel, de Theory of Constraints, toe op retail. Eliyahu Goldratt is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementgoeroe. Over de hele wereld passen economen, ... Vertalingen in context van "dat is toch duidelijk" in Nederlands-Engels van Reverso ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eliyahu M. Goldratt
DIMENSIE
10,42 MB
BESTANDSNAAM
Dat is toch duidelijk?.pdf

OMSCHRIJVING

Een overstroming leidt ertoe dat Paul de voorraad en distributie van zijn filiaal op een andere manier moet regelen. Hij kiest voor originele oplossingen waarbij iedereen zijn werkwijze moet veranderen. Het wordt al snel duidelijk dat veranderingen alleen slagen als iedereen er voordeel bij heeft. Anders gaan de hakken in het zand vaak met een reden. Alleen diegenen die het echte probleem aanpakken slagen. De oplossing is vaak verrassend simpel. En dat is het moment waarop Goldratt zou zeggen: `Dat is toch duidelijk? In Dat is toch duidelijk? past Goldratt zijn succesvolle managementtheorie uit Het doel, de Theory of Constraints, toe op retail. Eliyahu Goldratt is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementgoeroe. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn theorie toe in hun eigen organisaties, groot en klein. Ilan Eshkoli en Joe BrownLeer schreven mee aan dit boek.

Wil je het boek lezen?Dat is toch duidelijk? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eliyahu M. Goldratt. Lezen Dat is toch duidelijk? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN